Sportszemle — 2013/06/27 at 06:30

Sportszemle 2013.06.27.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


 

Meghosszabbították az Olimpikon Életút Programot Harminc hazai felsőoktatási intézménnyel kötött szerződést, így újabb négy évre biztosította a 2002-ben létrejött Olimpikon Életút Program további működését a Magyar Olimpiai Bizottság. A szerződéseket szerdán a Magyar Rektori Konferencia (MRK) és a MOB közös ülése után írták alá a Eötvös Loránd Tudományegyetemen.

Embedly Powered

Húszezer fontért bárki játszhat az angol csapatbanA Macclesfield Town labdarúgócsapata egy igen érdekes közleménnyel állt elő, ami alapján, ha valaki hajlandó a nagyjából 7 millió forintnak megfelelő összeget befizetni, akkor pályára léphet a csapatban. Az angol ötödik vonalban szereplő, és ott az idény végén a középmezőnyben végző Macclesfield Town igyekszik szurkolóit arra bíztatni, hogy segítsék a csőd szélén álló csapatot.

Embedly Powered

via Hir24

Wimbledoni szigor: Federer nem játszhat színes cipőbenA szigorú előírások miatt le kell cserélnie színes cipőjét a következő mérkőzésére Roger Federernek, a wimbledoni címvédőnek. A hétszeres győztes svájci sztár hétfőn egy narancssárga talpú cipőben búcsúztatta – könnyedén – a román Victor Hanescut, amivel megszegte a szabályzatot.

Embedly Powered

Ez nem vicc: bulizz együtt Raikkonennel és Alonsóval!Mindössze egy kérdésre kell helyesen válaszolnod ahhoz, hogy együtt bulizhass a Forma-1 legnagyobb sztárjaival a 28. Magyar Nagydíj hivatalos Afterpartyján, a Symbolban.

Embedly Powered

Nemzeti Sport, most már digitális formában is!Kedvenc sportnapilapját mostantól e-újság formában is elérheti! Az idén 110 éves Nemzeti Sportot mostantól akár utazás közben is kényelmesen olvashatja laptopján, okostelefonján vagy táblagépén. A Nemzeti Sport e-újság változata tartalmilag teljesen megegyezik a nyomtatott változattal, azonban kihasználva az elektronikus terjesztés előnyeit, az internet segítségével könnyedén és gyorsan, akár külföldről is beszerezheti kedvenc sportnapilapját, és naprakész lehet a sportvilág eseményeivel kapcsolatban.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Az NBA 2014-ben is visszatér Londonba

A londoni O2 Arena 2014-ben is NBA alapszakasz mérkőzésnek ad otthont. Januárban az Atlanta Hawks a Brooklyn Nets-szel méri össze...

Close