Sportszemle — 2013/06/26 at 06:30

Sportszemle 2013.06.26.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


 

Negyvenegy olasz futballklubot szálltak meg a rendőrökÖsszehangolt akciót indított az olasz gazdasági rendőrség az ország 41 futballklubja ellen. Pénzmosás és adócsalás gyanúja miatt szállták meg 18 első osztályú csapat, köztük a Juventus, a Milan, a Napoli és a Lazio székházát is. A vizsgálat kiterjedhet még külföldi klubokra is.

Embedly Powered

via Hvg

Loeb Micheliszékkel megy 2014-benHivatalosan is bejelentette a Citroën a korábbi találgatások után, hogy jövőre beszáll a WTCC-sorozatba (túraautó-vb), ahol a kilencszeres ralivilágbajnok Sebastian Loeb lesz az egyik pilótája.

Embedly Powered

Most is a hazámat szolgálom, csak mezt váltottamMadai Petra a kislánya megszületése után már nem tért vissza a kézilabdapályára, a Debrecen válogatott beállósa húszéves pályafutás után szép csendben visszavonult. Az elmúlt tíz hónapban azonban újra lehet találkozni a nevével, hiszen a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjeként dolgozik. A hadnagyként szolgáló egykori játékos hálásan gondol vissza Laurencz Lászlóra és Róth Kálmánra, és játékvezetőként még visszatérne a sportágba.

Embedly Powered

via Origo

Cruyff: El kellene adni MessitJohan Cruyff, a Barcelona labdarúgócsapatának korábbi játékosa és edzője azt tanácsolja a katalán klub vezetőinek: Neymar érkezése miatt, a csapategység érdekében fontolják meg Messi eladását. A háromszoros aranylabdás holland a Marca című lapban kedden megjelent interjúban elmondta, az elnökség helyében nem biztos, hogy szerződtette volna a 21 esztendős brazilt, de ha már így alakult, megfontolná, hogy eladják a csapat argentin sztárját, Lionel Messit.

Embedly Powered

via Hir24

Tóth Krisztinát nem volt, aki hazahívja!Az életben az is érdekes, hogy vannak az általános elvek, amelyeket majd mindig betartunk. És vannak a kivételek, akiknek kedvéért olykor feladjuk elveinket. Számomra ezt a különleges elbánást érdemlő kevesek közé tartozik az olimpiai negyedik, sokszoros Európa-bajnok asztaliteniszező, aki a róla a napokban megjelent írásban minimális, ám számára fontos kiegészítéseket, illetve változtatásokat kért.

Embedly Powered

A magyar futball valós helyzetSelmeczi Krisztián, a FIFA által élete végéig eltiltott, a bundabotrányban főszerepet játszó játékvezető két hete itthon nemzetközi edzőmérkőzést vezethetett. Az élvonalban dolgozó edzőket nem vették fel a Pro liszenszes edzőképző tanfolyamra, mert megbuktak a felvételi vizsgán. Az Újpest 200 millióért adta volna át az NBIII-es indulási jogot a Vácnak, akitől még a tönkretevője, Héger József is 80 milliót kér, a megye I-es indulási jogért.

Embedly Powered

via Blog

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Űrsétára küldik a szocsi olimpiai fáklyát

Az olimpiák történelme során először jut el az olimpiai fáklya az űrbe, miután az Orosz Szövetségi Űrügynökség [Roscosmos] a 2014-es...

Close