Sportszemle — 2013/06/24 at 06:30

Sportszemle 2013.06.24.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Óriási droghálózatot lepleztek le a spanyol sportbanA spanyol rendőrség felszámolt két bandát, amely sportdrogokat importált és terjesztett, 84 embert őrizetbe vettek – közölte vasárnap a madridi belügyminisztérium. A tájékoztatás szerint 700 ezer adag anabolikus szteroidot, vérdoppingot (EPO) és növekedési hormont tartalmazó szert foglaltak le Madridban, Katalónia, Valencia, Andalúzia régiókban, valamint Baszkföldön.

Embedly Powered

via Origo
„Még el sem kezdődött az Eb, de már megbundázták!”Zoran Gobac, a Horvát Kézilabda-szövetség alelnöke meglehetősen feldúltan nyilatkozott a 2014-es férfi Európa-bajnoksággal kapcsolatban. Szerinte a csoportok sorsolása bunda volt, és az sem véletlen, hogy a rendezés jogát 2010-ben a dánok nyerték el, és nem a közösen pályázó magyar, illetve horvát szövetség.

Embedly Powered

A magyar Himnusznál nincs jobb drogAz érthetőségért egy kicsit messzebbről indítok. A 2006-os budapesti Európa-bajnoki bronzérem után, ami életem egyik nagy élménye volt, Houstonba mentem három hónapra. Akkor szembesültem azzal, ha még akarom folytatni a műugrást, és ha nem akarok kidobni 14 évnyi kemény munkát az ablakon, akkor nem vagyok jó helyen, el kell jönnöm Amerikából.

Embedly Powered

Második alkalommal rendezik meg az Esély FesztiváltA Magyar Labdarúgó Szövetség hétfőtől Telkiben rendezi meg második Esély Fesztiválját. Az MLSZ Grassroots szociális programjának egyik legfontosabb eseményét rendezik meg a hét első három napján a szövetség telki edzőközpontjában. A fesztiválnak az a lényege, hogy a Grassrots szociális programban résztvevő valamennyi fogyatékossági terület labdarúgó programjából ízelítőt adjunk – mondta Petrika Ibolya, a szociális program vezetője.

Embedly Powered

Mindig van egy kis koccMég jogosítványa sem lehet, mégis futamot nyert a kamion-Eb-n a 16 éves Major Benedek. Bár a versenyek között csak a laptopján tud gyakorolni, nem riad meg a dörzsölt veteránoktól sem, pedig a kanyarokban általában repülnek az alkatrészek a kamionokról. Major Benedek autóversenyzői pályafutása hasonlóképpen indult, mint a többi tehetséges kissrácé.

Embedly Powered

via Origo

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ismét Győré a leginkább családbarát stadion

2011-hez hasonlóan 2013-ban is a Győri ETO nyerte meg az MLSZ és a Sport TV által meghirdetett Családbarát Stadion-kampányt. A...

Close