Sportszemle — 2013/06/21 at 06:30

Sportszemle 2013.06.21.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Űrtechnika a LokinálA Magyar Kupa címvédőjének játékosai olyan GPS-alapú szerkezetet viselnek a tréningek alatt, amely műholdon keresztül alig egy másodperces késéssel szolgáltat adatokat a szakmai stáb tagjai számára a focisták állapotáról és teljesítményéről. A hajdúságiak által használt szoftvert olyan klubok is beépítették már edzésmunkájukba, mint a Barcelona, a Real Madrid, a Juventus, a Milan, a Chelsea vagy a Liverpool.

Embedly Powered

via Blikk

Mennyit ér a női tenisz?A női teniszezők órási szerencséje, hogy ugyanannyi pénzt kapnak a Grand Slam-győzelmekért, mint a férfiak – mondja Taróczy Balázs, aki mások mellett igazságtalannak tartja a jelenlegi rendszert. Van, aki szerint a nőknek is három nyert szettig kellene játszani, más a rövidebb férfimeccsek mellett kardoskodik. A pénzdíjak mindenesetre továbbra is rakétaszerűen emelkednek.

Embedly Powered

via Origo

Magyar tűnt fel egy nemzetközi bokszszervezet ranglistájánKelemen Balázs, a jelenlegi magyar profi boksz egyetlen nemzetközi bajnoka a WBO júniusi világranglistáján a 12. helyre jött fel. Az interkontinentális övét még május közepén szerezte a 34 éves magyar, miután a tanzániai Said Mbelwát egyhangú pontozással győzte le tíz menetben Kecskeméten.

Embedly Powered

Újabb világsztár a Gyulai MemorialonÚjabb világsztár a Gyulai Memorialon Mutaz Essa Barshim, a világ jelenlegi legjobb magasugrója is az indulók között. Oldal nyomtatása Szövegméret növelése Szövegméret csökkentése Újabb világsztár részvételét jelentették be a Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíj szervezői: Mutaz Essa Barshim, a világ jelenlegi legjobb magasugrója – aki az idén átjutott a 2,40 méteres magasságon – is indul a Puskás Ferenc Stadionban július 10-én sorra kerülő nagyszabású sporteseményen.

Embedly Powered

Magyarországra jön edzőtáborozni a Sampdoria!Augusztusban egy hétig a büki sportcentrumban készül a Serie A 2013-2014-es idényére az 1992-es BEK-döntős Sampdoria. Júliusban edzőmérkőzésre Bükre látogat a Ferencváros, és a vasi kisvárosban gyakorol majd az idei izraeli kupagyőztes, Európa-liga-induló Hapoel Ramat Gan is.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportgazdaság a Pinteresten

A digitális forradalom korában, amikor szinte mindenki a weben „lóg”, minden platformnak meghatározó szerepet tulajdonítanak.

Close