Sportszemle — 2013/06/20 at 06:30

Sportszemle 2013.06.20.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A Magyar Úszás Napja szombaton a vb-rendezés jegyébenGyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke kitért rá, hogy egy hónap múlva lesz a vb-pályázatok eredményhirdetése. A majdani vb-rendezés jegyében zajló szombati Magyar Úszás Napjára is, amelynek központi eseményeit Balatonfüreden tartják.

Embedly Powered

Annyiszor megszívtam, mégis itt vagyokSaját magát is meglepte a kajak-kenu-Eb-n nyert két aranyával Benedek Dalma, aki az ősszel döntött úgy, hogy szerb színekben folytatja a pályafutását. A hétszeres világbajnok kajakos évek óta először tudott normálisan aludni egy világversenyen, már nem stresszeli magát, mert nem történhet annál rosszabb, mint amikor sorra marad le az olimpiákról.

Embedly Powered

via Origo

Új versenypálya épül MagyarországonÚj versenypálya épül Balatonfőkajáron magántőkéből – közölte a Totalbike. A portál szerint a Balaton Park Circuit 2014-re készülhet el, a tereprendezés folyamatban van.

Embedly Powered

via Hvg

Az EFOTT lehet a nyár legsportosabb fesztiváljaIgazi csemegének ígérkezik Zánkán a június 29-e, a Civil Tér színpadát ugyanis sztársportolók lepik el, akik a beszélgetésen túl, egy kis mozgásra is kaphatóak lesznek. A nyár legsportosabb fesztiváljának ígérkező EFOTT-on a hagyományos sportágak mellett az újdonságnak számító sárkányhajózás és a bossaball is kipróbálható, de a vízi mókák és a szervezett bicikli-túrák sem maradnak el.

Embedly Powered

Íme a magyar futball betegségeinek okaiSzöllősi György, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia kommunikációs igazgatója és a FourFourTwo magazin főszerkesztője a Magyar Lelátó Sportmagazin vendége volt. A műsorban elmondta véleményét többek között arról, hogy miért beteg a magyar foci. „Puskás minden magyar példaképe lehet!” – fogalmazott Szöllősi György.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bale levédetné a gólörömét

A Tottenham Hotspur sztárja védjegyoltalmi kérvényt nyújtott be a híres, kezeivel szívet formáló gólörömére. Ha jóváhagyják a logó tervét, akár...

Close