Sportszemle — 2013/06/19 at 06:30

Sportszemle 2013.06.19.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A Bundesliga kinyírta a német férfi kéziválogatottat – vigyázz, NB I?!Története során először nem jutott ki az 1994 óta megrendezendő Európa-bajnokságra a német férfi kézilabda-válogatott. A világ legerősebb bajnokságának országa így kénytelen megélni azt a csúfságot, hogy a 2015-ös vb-re előselejtezőt kell játszania. Tanulság? Nevezhetjük akár „Premier League-szindrómának” is: a világ legkiélezettebb versenysorozatának ára van, ha elsöprő légiósáradattal párosul.

Embedly Powered

Olyan hely nincs, ahova ne lehetne elfutniA majdnem 3000 kilométeres táv felét már letudta, fáradtságot még nem érez Molnár Péter ultrafutó, aki május 19-én indult el a Duna-deltától, hogy június 29-éig végigfussa a folyó teljes vonalát. A bal karja helyén művégtagot viselő sportember nem csak az árvíz miatt tapasztalt katasztrofális állapotokat, és meggyűlt a baja a kiszámíthatatlan időjárással is.

Embedly Powered

via Origo
Kihátráltak Janics mögül a szponzorokDouchev-Janics Natasának feltűnően üres volt a meze a kajak-kenu Európa-bajnokságon. Mint ismert, a kajakos két-két arany- és bronzérmet nyert a portugáliai seregszemlén. A Blikk ugyanakkor kiszúrta, hogy sem a válogatott melegítőjén, sem a mezén nem voltak szponzorlogók, pedig egy kajakozó esetében ez milliós nagyságrendű bevételeket jelent.

Embedly Powered

via Hir24
Díszvacsorát adott az államfő az Attractionnek és a fair play díjas sportolóknakÁder János köztársasági elnök díszvacsorán fogadta a brit televíziós tehetségkutató győztesét, az Attraction Látványszínház tagjait, valamint Gyurta Dániel úszót, Liszka Eszter tájfutót és Baji Balázs gátfutót hétfőn a Sándor-palotában. “Azért gondoltam, hogy ebben a körben találkozzunk, mert ők mindnyájan az adott pillanatban többet nyújtottak, mint amit elvártak tőlük.

Embedly Powered

Konföderációs Kupa: a váratlan gól teljesen elbűvölte TahititMég a kormányülést is félbeszakították Tahitin a labdarúgó-válogatott hétfői Konföderációs Kupa-mérkőzése kedvéért. A Nigériától elszenvedett 6-1-es vereség nem rázta meg az óceániaiakat, sőt a saját góljuk szinte maradéktalanul boldoggá tette őket. „Nagyon boldog vagyok, hogy gólt szereztem, és csapattársaimmal együtt bekerültem a tahiti futballtörténelembe – emlékezett vissza a gólszerző Jonathan Tehau.

Embedly Powered

Beckham futballnagykövetként egy hétig újra KínábanDavid Beckham a futball egyetemes nagyköveteként március után a héten újabb látogatást tesz Kínában, ahol máris adománygyűjtő akcióba kezdett és mikroblogot is indított.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Öt marketinglecke José Mourinho jóvoltából

José Mourinho három év után elhagyta a Real Madrid labdarúgó csapatát és visszatért Londonba, egykori sikereinek színhelyére, a Chelsea kispadjára....

Close