Sportszemle — 2013/06/18 at 06:30

Sportszemle 2013.06.18.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ennyi pofont rég kapott a kajak-kenuTizenegy érmet, ebből három aranyérmet szerzett Magyarország a portugáliai kajak-kenu Európa-bajnokságon. Ezzel az éremtábla harmadik helyét elcsípte az oroszok és a németek mögött, a szintán hármat gyűjtő lengyelek és csehek előtt. Storcz Botond kapitány eredetileg tíz érmet várt, ami meglett, mégis csalódott kissé, erre lehet következtetni nyilatkozatából, hogy a vb-n több aranyat vár.

Embedly Powered

Szenzációs Ferguson-ereklyét árvereztek elHáromezer fontért (több mint egymillió forint) kelt el egy árverésen az a kézzel írt összeállítás, amely Sir Alex Fergusonnak a Manchester United élén töltött első mérkőzésén készült.

Embedly Powered

via Hir24
Konföderációs Kupa: keretek és program – amit a tornáról tudni kellA nyár legnagyobb szabású válogatott futballrendezvénye (egyben a 2014-es világbajnokság főpróbája) a brazíliai Konföderációs Kupa, amelyre a FIFA már korábban közzétette a teljes, mezszámokkal ellátott játékosnévsort.

Embedly Powered

Nehogy porrá törjön az elejénHavas Attila 12 motorcsónakos vébét nyert már, egy fahajóra tákolt Vihar-motor adta meg neki a kezdő lökést, a legújabb gépe kétszáz lóerős, több paramétere a Forma-1-es autókéhoz mérhető. A múlt hét végén Európa-bajnokságot nyert, majd a Lágymányosi hídnál lévő műhelyében mesélt a taktikájáról, az állandó zúzódásokról, a mentőbúvárokról és persze a hajóról, amelyen nincsen fék.

Embedly Powered

via Origo
Minden hétre jut egy műfüvespálya-átadásA Magyar Labdarúgó Szövetség folytatja pályaépítési programját, gombamód szaporodnak a létesítmények. A Magyar Labdarúgó Szövetség múlt heti elnökségi ülésén a szövetség vezetése döntött arról, hogy a pályaépítési program negyedik ütemében beadott pályázatok közül 52 valósul meg még idén, a többi műfüves pálya 2014-ben készül el.

Embedly Powered

via Hir24
Elérte a mélypontot a magyar foci, merre tovább?A cégbírósági nyilvántartásból és saját gyűjtésből származó adatok figyelembevételével egészen sokkoló adatokat tett közé néhány napja a Napi Gazdaság. A lap összesítése alapján a magyar első osztály tizennégy csapata közel 4 milliárd forintos mínusszal zárta a 2012/2013-as szezont.

Embedly Powered

via Mno

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Cafusa, a Konföderációs Kupa hivatalos labdája

Bemutatkozik az adidas Cafusa, a Konföderációs Kupa hivatalos játékszere.

Close