Sportszemle — 2013/06/14 at 06:30

Sportszemle 2013.06.14.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


MLSZ: íme, az első 12 profi magyar bíró névsora!Csütörtökön ülésezett a Magyar Labdarúgó-szövetség elnöksége (MLSZ), és döntöttek az új hivatásos játékvezetői keret személyi összetételéről. Természetesen Kassai Viktor is besorolást kapott a profik közé. Az MLSZ elkötelezett azon a téren, hogy látványosan javítsa az élvonalbeli játékvezetés színvonalát – olvasható a szövetség honlapján -, és ezért a klubokkal közösen jelentős anyagi áldozatokat is hoz a jövőben.

Embedly Powered

Mutánsok versenye volt a Tour de FranceLance Armstrongot elsöpörte a doppingbotrány, utólag már egy romlott korszakot azonosítanak vele, de valószínűleg közvetlen elődjei sem lehettek tiszták. Antoine Vayer kerékpáredző számításai szerint az 1990-es években az ötszörös Tour de France-győztes Miguel Indurain, és a pontversenyt és hegyi trikót is nyerő Laurent Jalabert emberfeletti teljesítményt nyújtott. Kérdés, hogyan érhették ezt el.

Embedly Powered

Könnygáz helyett mókával oszlatott a rohamrendőrA tokiói rendőr-főkapitányság kitüntette egyik munkatársát, aki azzal vívta ki Japán elismerését, hogy oszlatás helyett barátságos megjegyzésekkel teremtett rendet a szurkolók között egy focimeccs után. Az interneten azóta DJ Police-ként emlegetett rendőr a június 4-én Ausztrália ellen játszott, Japán világbajnoki részvételét biztossá tevő selejtezőmérkőzést követően vízágyúk és könnygáz bevetése helyett sárga lapot adott a magvadult tömegnek a japán főváros Sibuja nevű negyedében.

Embedly Powered

via Origo
A Széchenyi Fürdőben rendezik az országos strandvízilabda-bajnokságotÚj környezetben, eddig “sportágidegen” helyen, az idén 100 éves Széchenyi Fürdőben rajtol el jövő pénteken az idei országos strandvízilabda-bajnokság. A Tesco támogatásával zajló, már 14. alkalommal kiírt ob iránt akkora volt az érdeklődés a csapatok részéről, hogy több jelentkezőt már nem tudnak fogadni, “betelt” a mezőny – mondta el Ambrus Tamás főszervező az esemény csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Embedly Powered

via Hvg
A Mercedes a kecskeméti utánpótlást támogatjaA német autógyár kecskeméti leányvállalata a helyi kosárlabda és labdarúgás szponzorálásába szállt be. A Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. szerdán két sportszponzorációs szerződést írt alá a kecskeméti régió sportutánpótlás-neveléséről. Az egyik intézmény, a Kecskeméti Labdarúgó Akadémia volt, míg a másik a Béres Tímea és Sztojan Ivkovics nevéhez fűződő Kecskeméti Kosárlabda Akadémia.

Embedly Powered

via Hir24

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

F1: 15 évig New Jersey-ben is lesz futam

A Forma 1 mindenható ura, Bernie Ecclestone megegyezett az épülő New Jersey-i utcai versenypálya tulajdonosaival, így 2014-től 15 éven át...

Close