Sportszemle — 2013/06/13 at 06:30

Sportszemle 2013.06.13.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Michelisz Nobert dobogón akarja zárni a túraautó-vb-tMichelisz Norbertnek bejött a váltás, a túraautó-világbajnokságon félgyári Hondával versenyző magyar pilóta a 2013-as idény féltávjánál már négy dobogós helyezéssel büszkélkedhet, többel, mint amennyit bármelyik korábbi teljes szezonjában elért. Bár futamot még nem nyert az idén, a futószalagon szállított dobogós helyezések bizakodással töltik el a Zengő Motorsport pilótáját.

Embedly Powered

Hatalmas adócsalással vádolták meg MessitTöbb mint 4 millió eurós adócsalással vádolta meg a spanyol adóhatóság Lionel Messit. A focistát meglepték a hírek és adótanácsadói segítségével tisztázni akarja az ügyet.

Embedly Powered

via Hvg
A világ legjobban fizető klubja a Manchester CityA Manchester City labdarúgói a világ legjobban fizetett sportolói a csapatsportokat tekintve. Ez derül ki a Sportingintelligence felméréséből, amely különböző országok és sportágak képviselőit vizsgálta, s 14 bajnokság összesen 278 csapatát vette alapul.

Embedly Powered

Nguyen: Hiányzott a somlói galuska (is)Fogadóbizottság, szeretethullám és somlói galuska. Nguyen Anasztázia jó néhány hónap távollét után hazatért Houstonból, ahol egyrészt egyetemi tanulmányait folytatta, másrészt természetesen edzett és versenyzett – egészen más módszerekkel, mint itthon. | Totalsport.hu

Embedly Powered

Juhász Roland: Nem kell ajándékba a válogatottságJuhász Rolandnak a legutóbbi idény bizonytalanságai és megpróbáltatásai után az hiányzott a legkevésbé, hogy a válogatott legutóbbi mérkőzésén csupán tíz másodpercet játsszon, úgymond időhúzó csereként. Az Anderlechttől június 30-áig a Videotonnak kölcsönadott játékos elmondta, csak azért nem akar címeres mezben játszani, hogy növekedjen a válogatott meccseinek száma, szívesebben játszik, ha valóban szükség van rá.

Embedly Powered

ujsagokportszemle 2013.06.13.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A snooker unalmas?

Ha asszociációs képességeinkre hagyatkozunk, akkor a snooker, talponállókban csak billiárd, a kocsmasportok egyik jeles képviselője. Füstös, szűrt fény jellemezte helyiségekben,...

Close