Sportszemle — 2013/06/11 at 06:30

Sportszemle 2013.06.11.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Nagy László szintű játékost igazolna a VeszprémA következő szezonban a magyar bajnoki cím és kupagyőzelem mellett a Bajnokok Ligája négyesdöntőjébe jutás a célja az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának.

Embedly Powered

FTC: Besic ára több millió euró, Leonardo visszatérA Ferencváros labdarúgócsapata a következő szezonban is másfél milliárdos büdzséből gazdálkodik, az örökölt tartozás még 300 milliós. A bosnyák Muhamed Besic csak eurómilliós nagyságrendért eladó, a cél a bajnoki cím, ehhez Ricardo Moniz vezetőedző kapcsolatrendszerét használva külföldiekkel erősítenek – minderről Orosz Pál, az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója beszélt a Digi Sport Reggeli Start című műsorában.

Embedly Powered

Rekordhosszúságú F1-szezon jöhet2014-ben 21 futamos Forma-1-es idény következhet – valószínűleg Bahrein lesz a szezonnyitó. Visszatér a szezon közbeni tesztelés is. A montreali Forma-1-es paddockban a Bahreini Nagydíj képviselői is ott voltak a hétvégén, és a hírek szerint a közel-keleti királyságnak sikerült megszereznie a 2014-es szezonnyitó pozíciót, amiért lobbizott már egy ideje.

Embedly Powered

via Hir24
Minden korábbinál többen futottak a K&H olimpiai váltónMinden korábbinál többen, több mint 8050-en vettek részt vasárnap a K&H olimpiai félmaraton váltóversenyen. A szervezők tájékoztatása szerint az 56-osok teréről indult viadalon a staféták versengésében 1570-nél is több csapat küzdött meg, míg egyéniben közel 1400 rajtoltak a félmaratoni távon.

Embedly Powered

Sikeres főpróbát remél a magyar vívó-válogatott a világbajnokság előttBemutatták a zágrábi Európa-bajnokságon induló magyar vívó-válogatottat. A szövetség elnöke és az edzők is eredményes szereplésben bíznak Csampa Zsolt, a Magyar Vívó Szövetség (MVSZ) vezetője emlékeztetett arra, hogy a korosztályos válogatottak idén rendkívül sikeresen szerepeltek, és bízik abban, hogy ez folytatódik a zágrábi Európa-bajnokságon.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.06.10.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close