Sportszemle — 2013/06/10 at 06:30

Sportszemle 2013.06.10.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Az FTC 1.5 milliárdból gazdálkodikA Ferencváros labdarúgócsapata 1.5 milliárd forintból gazdálkodhat a következő szezonban. Orosz Pál szerint ez nem olyan sok, mint amilyennek első hallásra tűnik. Az FTC Labdarúgó Zrt. vezérigazgatója a Nemzeti Sportnak elmondta azt is, kik távozhatnak tőlük a nyáron, illetve melyik posztokat erősítenék meg.

Embedly Powered

Serena cipője segít az árvízkárosultakonAz első helyen kiemelt Serena Williams nyerte a francia nyílt teniszbajnokság női egyesét, végig uralta a mérkőzést, és két szettben verte az orosz Marija Sarapovát. Az amerikai a Roland Garros döntője után felajánlotta árverésre a dedikált teniszcipőjét, hogy segítsen a magyar árvízkárosultakon, írja a MOB hírlevele.

Embedly Powered

Minden idők legnagyobb világbajnoksága jöhetA Papp László Sportarénában sorra kerülő viadal pénteki sajtótájékoztatóján Hegedűs Csaba, a magyar szövetség (MBSZ) elnöke arról beszélt, a cél egyértelműen az, hogy a 2005-ös budapesti világbajnokság színvonalát hozzák, és az akkori siker megismétlődjön. Az idei világbajnokság a NOB kedvező döntése esetén szerinte olyan eseménye lehet majd a sportágnak, mint az 1988-as szöuli olimpia volt az ötkarikás mozgalomnak két csonka olimpia után.

Embedly Powered

via Mno

Búcsúzik Pérez Carlos, az ország „Csárlija” – portréPérez Carlos vasárnap egy világválogatott elleni búcsúmeccsel köszön el Veszprémtől, ahol több mint tizenöt éven keresztül szinte számolatlanul ontotta a gólokat. A 41 esztendős átlövő az évek során a tehetsége mellett kivételes alázatával is kivívta, hogy egy ország kedvenc „Csárlija” lett. A Nemzeti Sport Online a búcsúmeccs kapcsán készített összeállítással idézi fel Pérez magyarországi pályafutását, az 1997-es érkezéstől napjainkig.

Embedly Powered

Megalakult az FFT-klub (fotók)Már korábban elterveztük, és most végre valósággá is vált a régi terv: június 5-én az óbudai Symbol Étteremben megalakult a FourFourTwo-klub, amelynek nem csak a magazin szerkesztői, de leghűségesebb olvasói is egyenrangú tagjai. Pompás vacsora a Symbolban – 2013. június 5-én megalakult az FFT-klub!

Embedly Powered

Csütörtökön kirúgták, hétfőn visszavették2013. június 7., péntek 12:50 | Május végén leváltotta a Magyar Kézilabda Szövetség elnöksége, június elején, négy nap múlva visszahelyezte tisztségébe a korábbi válogatott játékost, Borsos Attilát. Borsos így az MKSZ 100 százalékos tulajdonában álló, a közelgő világversenyek rendezésére és lebonyolítására létrehozott kft (HBMP) ügyvezetője maradt. A szövetségi elnökségébe ugyanakkor nem hívták vissza.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 milliárd dolláros szerződés: mobilon terjeszkedik az NFL

Az NFL négy évvel meghosszabbította együttműködési megállapodását a Verizonnal a mérkőzések mobilon való streameléséről.

Close