Sportszemle — 2013/06/07 at 06:30

Sportszemle 2013.06.07.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Milliárdokat öntenek ki az ablakon a magyar futballklubok – itt vannak a számokMindössze az MTK és a Honvéd futballcsapatait működtető gazdasági társaság tudott profitot termelni 2012-ben. A lapunk által vizsgált tizennégy cég összesen több mint négymilliárd forint veszteséggel zárta az évet. A jegybevétel a legtöbb helyen elenyésző, a reklámbevételek és a tévés jogdíjak nélkül sokkal nagyobb lenne a veszteség.

Embedly Powered

via Napi

Újra Tiger Woods a világ legjobban kereső sportolójaIsmét a golfozók világranglistáját vezető amerikai Tiger Woods a világ legjobban fizetett sportolója.

Embedly Powered

Formula-1: az FIA bírósága előtt a Mercedes és a Pirelli tesztjeA Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) bírósága dönt majd arról, hogy a Formula-1-es Mercedes csapat és a Pirelli gumiszállító szabályt szegett-e a május 15-17-i spanyolországi közös teszteléssel. Ha a feleket bűnösnek találják, kemény szankciók várhatók.

Embedly Powered

Együttműködik a Mészöly Focisuli és az MTKA Mészöly Focisuli 2016-ig szóló együttműködési megállapodást kötött az MTK Budapesttel, a közös munka részeként így az utánpótlásnevelő klub legjobbjai a jövőben a kék-fehérek csapataiba kerülnek majd. A két fél csütörtöki közös sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a Mészöly Géza irányításával 2010-ben létrehozott focisuli 6 és 11 év közötti növendékei a jövőben az MTK színeiben – MTK-MFS néven – versenyeznek majd.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Mosolykilométer

A múlt hétvégén tartották a Balatont megkerülő ultramaraton futóversenyt, az UltraBalatont. A Mosoly Alapítvány csapata sorozatban negyedik éve, idén is...

Close