Sportszemle — 2013/06/06 at 06:30

Sportszemle 2013.06.06.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kettéválik a FradiMegszűnik a fúziós együttműködés az FTC és a PLER férfikézilabda-szakosztályai között. Kettéválik a keret és a szakmai stáb is A két fél, valamint a zöld-fehér klub közös, szerdai közleménye úgy fogalmaz, hogy „a két, szakmailag kimagasló és tartalmas esztendő után a felek közös szándéka alapján a fúziós együttműködést megszüntetik”.

Embedly Powered

via Hir24

Megmutatta sisakját a félszemű pilótanőSzűk egy évvel kis híján tragikus balesete után megmutatta kettészelt bukósisakját Maria de Villota volt spanyol autóversenyzőnő, aki egy angliai Marussia-teszten kapta el a csapatkamion lenyitott platóját. Lassan ment az ütközéskor, úgy 50 kilométer/óra körül, ám a plató így is szinte teljesen kettévágta a sisakot, és szétroncsolta de Villota koponyáját.

Embedly Powered

Mi a baj a nem bratyizós kapitánnyal?Storcz Botond a londoni olimpia legeredményesebb magyar sportágának szövetségi kapitánya, mégis csak augusztus végéig van szerződése. A kajak-kenu vezetői átalakítják a sportág strukrútáját, a jövőben a szakmai igazgató dönt majd a szövetségi vezetőedzőkről, ám egyelőre nincs szakmai igazgató. Storcznak viszont elege van a bizonytalanságból, és azt sem érti, miért kell megváltoztatni egy jól működő rendszert.

Embedly Powered

via Origo

Rangos mezőny a tiszaújvárosi VilágkupánA világon egyedülálló módon sorozatban tizenhetedszer rendezik meg Tiszaújvárosban a triatlon Világkupa-futamot, amelyre augusztus 10-11-én kerül sor. Szombaton a selejtezőket, vasárnap a döntőket bonyolítják le, illetve betétversenyként szintén a program része a junior Európa Kupa-futam is.

Embedly Powered

Az ultrák is segítenek az árvízi védekezésbenMegszokott sztereotípia, hogy a futballszurkolókról csak akkor ejt szót a központi média, ha valamit balhéról, rendbontásról van szó, legyen bármekkora is (kicsi vagy nagy) zűrzavar.

Embedly Powered

Kokó az Ozone NetworknélKovács „Kokó” István június 1-től az Ozone Network új műsorvezetője. Az olimpiai bajnok ökölvívó az Ozone GPS ökomagazinját vezeti majd. A műsort eddig Erőss Zsolt vezette, de a tragikusan végződött Kancsendzönga-expedíció miatt a csatornának új műsorvezetőt kellett felkérnie. „Olyan személyt kerestünk, aki méltó utódja lehet Zsoltnak.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 milliárd dolláros szerződés: mobilon terjeszkedik az NFL

Az NFL négy évvel meghosszabbította együttműködési megállapodását a Verizonnal a mérkőzések mobilon való streameléséről.

Close