Sportszemle — 2013/06/05 at 06:30

Sportszemle 2013.06.05.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Fiatal válogatott készül az Eb-selejtezőreFiatal férfi kosárlabda-válogatott kezdi meg június 24-én a felkészülést az Európa-bajnoki selejtezők augusztusi első körére. A szövetség (MKOSZ) keddi sajtótájékoztatóján Szalay Ferenc elnök kifejtette, az elmúlt időszak eredménytelensége után olyan irányt kell venni a megfiatalított nemzeti csapattal, hogy az évtized második felére kontinentális szinten is ütőképes együttes álljon össze.

Embedly Powered

Havi egymilliót kaphat az edző, aki olimpiai bajnokot nevelA sport értékeiről, többek között önbecsülést növelő hatásáról, közösségformáló erejéről, az életminőség megőrzésében betöltött szerepéről valamint a mindennapos testnevelés bevezetésének fontosságáról beszélt Simicskó István általános iskolásoknak a főváros XI. kerületében kedden, egy rendhagyó osztályfőnöki óra keretében. Az eseményen megemlítette, az olimpiai bajnokokat nevelő edzők havi egymillió forintos juttatásban is részesülhetnek.

Embedly Powered

Mindenki láthatja Pérez Carlos búcsúmeccsétAz M1 élőben közvetíti a veszprémi kézilabdás Pérez Carlos világválogatott elleni búcsúmeccsét. Az M1 élőben közvetíti Pérez Carlos vasárnapi búcsúmérkőzését, amelyen az MKB Veszprém kézilabdacsapatának ellenfele a világválogatott lesz. Az 55-szörös magyar válogatott Pérez ezzel a találkozóval búcsúzik el a veszprémi klubtól, amellyel 13-szor lett magyar bajnok, játszott Bajnokok Ligája-döntőt, nyert KEK-et, míg a nemzeti csapattal az athéni és a londoni olimpián negyedik volt.

Embedly Powered

via Hvg

Usain Bolt a riói olimpia után abbahagynáA 2016-os riói olimpia után szeretne visszavonulni Usain Bolt, a férfi 100 és 200 méter világcsúcstartója. “Most úgy gondolom, hogy még négy évem van a sportban, addig viszont uralni akarom a sprintszámokat – mondta a jamaicaiak hatszoros olimpiai bajnok vágtázója a csütörtöki római Gyémánt Liga-verseny keddi sajtótájékoztatóján.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Óriási fricska Rooneynak!

Mint ismeretes a Manchester United sztárja, az angol válogatott alappillére, Wayne Rooney pedzegeti távozását az angol klubtól, ráadásul a Sir...

Close