Sportszemle — 2013/06/04 at 06:30

Sportszemle 2013.06.04.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Az Univer is a magyar vízilabda mellé álltÚjabb magyar nagyvállalat kötelezte el magát a legsikeresebb csapatsportág mellett. Az Univer Product Zrt. 100 százalékos magyar tulajdonú cégként lett hivatalosan is a szövetség támogatója. A szerződést Molitórisz Károly, az Univer Product Zrt. vezérigazgatója és dr. Kemény Dénes, a szövetség elnöke írta alá.

Embedly Powered

via Hir24

Lindberg: Talán a legjobb meccs volt, amin valaha játszottamHatalmas küzdelemben a Hamburg férfi kézilabdacsapata hódította el a Bajnokok Ligája 2013-as trófeáját, miután a fináléban hosszabbítás után 30-29-re legyőzte a legutóbb 2011-ben nyerő Barcelonát. A HSV játékosai a meccs után alig hitték el a győzelmet, ami nem csoda, hiszen a szezon elején hajszál híján lemaradtak a főtábláról.

Embedly Powered

Diósgyőrben a semmit is teltházzal ünneplikVasárnap lezajlott az NB1 2012/2013-as szezonjának zárófordulója, amin eldőlt például a bronzérem és a kiesés sorsa is. Ebből egy normális világban az következne, hogy csupa vad buli indul, váci, idegenbeli zárás után százával ünneplő bajnok győriekkel (200 néző volt a meccsen), rengeteg izzadó Pápa-, Siófok- és MTK-szurkolóval (a három csapat hazai átlagnézőszáma talán kitesz egy átlagos őszi pikniket a Margit-szigeten).

Embedly Powered

Neymart hatvanezer Barca-szurkoló köszöntötteNeymar, a brazilok futballcsillaga hétfő délután aláírta öt évre szóló szerződését Barcelonával. A játékos hivatalos bemutatására 60 ezer szurkoló látogatott ki a Camp Nouba.

Embedly Powered

via Origo

Storcz tíz érmet remél, Janics négy számban indul az Eb-nHarmincöt tagú csapat képviseli Magyarországot a jövő héten a portugáliai kajak-kenu Európa-bajnokságon. A szövetség hétfői sajtótájékoztatóján Baráth Etele elnök elmondta, hogy pénteken lezajlott a válogatott összeállításával kapcsolatos szakmai bizottsági ülés, majd az elnökségi is, és elfogadták az előterjesztést.

Embedly Powered

180 fokos fordulat a vízilabdázóknálHétfőtől teljesen átalakult a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) honlapja. Előnyére változott. Paradigmaváltás történt a vízilabda-szövetségben. Az MVLSZ új honlapja szakított azzal a sportszövetségeknél gyakorta használt felfogással, miszerint egy szövetségi honlapnak elsősorban a szövetség szakmai információit kell tartalmaznia, belső kommunikációját kell előtérbe helyeznie.

Embedly Powered

via Hir24

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Transzfernyár – Indul a licit!

Azt már tudjuk, hogy beindult a nemzetközi piac, hiszen James Rodríguez, Joao Moutinho és Ricardo Carvalho után, Radamel Falcao is...

Close