Sportszemle — 2013/06/03 at 06:30

Sportszemle 2013.06.03.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ritmikus gimnasztika Eb: a lányok a lehetetlent véghezviszik, a csodához kis idő kellA vasárnapi szerenkénti döntőkkel (junior és felnőtt), valamint a gálával véget ért Bécsben a 29. ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság, amelyen a sportág vezető nagyhatalmának számító Oroszország 2010 után ismét az összes aranyérmet be tudta gyűjteni.

Embedly Powered

EHF-kitüntetést kapott a magyar kéziszövetségA férfi Bajnokok Ligája kölni négyes döntője alkalmával az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) rangos kitüntetést adományozott a magyar tagszervezetnek (MKSZ). Az MKSZ vasárnapi tájékoztatása szerint az elnöki konferencián Vetési Iván, a magyar szövetség vezetője az EHF Top Organiser oklevelét vette át.

Embedly Powered

Egy ebédért lettek világbajnokok“Most nagyon megnőtt a média érdeklődése irántunk, pedig mi a legutóbbi vébét is megnyertük, a fiúk pedig ezüstérmesek lettek. Biztos azért keresnek most annyian, mert itthon volt a világbajnokság” – kezdte Méhész Anita, akit azok után látogattunk meg edzés közben, hogy a múlt héten csapatban aranyérmes lett a zalaegerszegi vébén.

Embedly Powered

via Origo
Gyémánt Liga: 13 éve nem látott magasságokban a katari ugróA mindössze 21 éves katari Mutaz Essa Barshim egészen szenzációs, 2,40 méteres eredménnyel nyerte meg a férfi magasugrást, s ezzel az amerikai Eugene-ben rendezett atlétikai Gyémánt Liga-verseny legjobb eredményét érte el.

Embedly Powered

Autósport: Kiss Pál Tamás újabb pontjai Silverstone-banHazánk első számú formulaautó-versenyzője, Kiss Pál Tamás ismételten bebizonyította, hogy nem minden csak a technikán múlik az autósportban. A magyar versenyző két külön csapat két külön gépével 18, illetve 19 pontot szerzett pályafutása első két AutoGP-hétvégéjén, amivel összesítésben már a 8. helyen áll a bajnokságban, holott csak fele annyi versenyen indult, mint a többiek.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Válhat egy futballklub luxusmárkává?

Az európai labdarúgásban még mindig óriási potenciál lakozik. A televíziós közvetítési jogokért kifizetett összegek növekednek, a játékosok transzferárai is emelkednek,...

Close