Sportszemle — 2013/05/31 at 06:30

Sportszemle 2013.05.31.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Mikor menjenek külföldre? – Kovács, Varga, RadóAz egyik legtöbb magyar válogatott labdarúgóval, illetve az NB I-es futballisták jelentős részével dolgozó hazai játékosügynökség az F-Group menedzseriroda. Vezetője, Filipovics Vladan segítségével konkrét példákon keresztül nézzük végig a külföldre szerződés útját, nehézségeit, buktatóit. Varga József után Radó András és Kovács István is kipróbálhatja magát külföldön – a nehéz kérdés: mikor kell elindulni?

Embedly Powered

Sporttudományi konferencia a Nyíregyházi FőiskolánOrszágos sporttudományi konferenciának ad otthont csütörtöktől a Nyíregyházi Főiskola: a Magyar Sporttudományi Társaság szervezésében zajló háromnapos rendezvényen a sporttudomány, az egészség és a teljesítmény kapcsolatáról értekeznek a meghívott előadók.

Embedly Powered

Elhelyezték az új Albert Stadion első alappillérétLátványos pillanatához érkezett az új Albert Stadion építése: csütörtökön a sajtó nyilvánossága előtt helyezték el a leendő vendégtribün első vasbeton pillérét. Az ünnepélyes eseményen részt vettek a Ferencváros elnökségének tagjai, egykori kiváló játékosai, valamint vezetői is.

Embedly Powered

HELL RING: ősszel indul az egyedülálló versenysport és turisztikai beruházás kivitelezése Miskolc mellettA Hell Energy a régió és a technikai sportok iránti elkötelezettségének egy újabb ékes bizonyítéka a tulajdonosok azon elhatározása, hogy egy olyan, a Borsod-Abaúj-Zemplén megye és az egész térség számára példátlan turisztikai vonzerőt jelentő, autó- és motorsport szórakoztató- és versenykomplexum létrehozásáról döntöttek, amely a nemzetközi színvonalú sportlétesítmény mellett minden korosztály számára változatos szórakozási lehetőséget nyújt, ugyanakkor ideális helyszíne lehet legkülönbözőbb vállalati rendezvényeknek és konferenciáknak is.

Embedly Powered

Real Madrid: bemutatták az új mezeket és az új főszponzortCsütörtökön hivatalosan is bemutatták a Real Madrid labdarúgócsapat által a következő idényben használandó mezeket, valamint az új főszponzort, a Fly Emiratest. Közben a Marca szerint Luis Suárez megegyezett a spanyol klubbal. Az első számú mez a főbb vonásokat tekintve hasonló lesz a Real Madrid-játékosok által a mostani szezonban használthoz, továbbra is a fehér szín dominál.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Tovább élnek a birkózás olimpiai reményei

A nyolc jelentkezőből a fallabdát, a közösen pályázó baseballt és softballt, valamint a birkózást tartja alkalmasnak a 2020-as olimpiai részvételre...

Close