Sportszemle — 2013/05/30 at 06:30

Sportszemle 2013.05.30.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Angolul is megjelenik Szöllősi György Puskás-könyveA Ringier és a brit BackPage Press kiadóvállalat szerződést írt alá Szöllősi György Puskás című bestsellerének angol nyelvű kiadásáról – áll a Ringier Kiadó ma megjelentetett közleményében. A könyv először még Puskás életében, 2005-ben jelent meg Magyarországon a Ringier kiadásában, a Nemzeti Sport könyvek sorozat nyitó köteteként, az NS újságírójának tollából.

Embedly Powered

A balkezesek „királynőjének” útja Kragujevactól GyőrigImmár hivatalosan is a Győri Audi ETO KC játékosának tekinthető Katarina Bulatovics. Érkezésével újabb olyan kézilabdázóval bővül a zöld-fehérek kerete, akit a posztján egyértelműen a világ legjobbjai között tartanak számon. Írásunkban kísérletet teszünk a mára montenegróivá lett szerb lány eddigi pályafutásának felvázolására, Kragujevactól Győrig – az érintett segítségével.

Embedly Powered

David Beckham klubtulajdonos lenneAz angolok nemrég visszavonult futballsztárja a napokban Miamiban tárgyal egy új profiligás (MLS) klub alapításáról. Úgy látszik David Beckham az Egyesült Államokban képzeli el a jövőjét A 38 éves híresség – aki a Los Angeles Galaxyvel kétszer lett bajnok a tengerentúlon – sajtóértesülések szerint Atlantában, San Antonióban és San Diegóban is megfordul majd hasonló céllal.

Embedly Powered

via Hir24

Rapport vb-döntőst mattolt, tornagyőztesA 17 éves magyar sakknagymester, Rapport Richárd a Neckar Open után újabb tornát nyert meg, a hétfordulós Malmö Openen 4,5 pontot gyűjtött. Ezzel holtversenyes első lett, és mivel a hármas összevetésből ö jött ki a legjobban – Nigel Shortot legyőzte, Nils Grandeliusszal remizett -, megkérdőjelezhetetlen volt az első helye.

Embedly Powered

Bubka is NOB-elnök szeretne lenniAz olimpia és világbajnok rúdugró, harmincötszörös világcsúcstartó Szerhij Bubka is bejelentette, hogy indul a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnökválasztásán, így már hatan vannak versenyben a távozó Jacques Rogge utódlásáért.

Embedly Powered

via Hvg

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Rövid az út a lejtő aljáig

A legrosszabb azonban, hogy ezen csapást végigjárni nagyon nehéz, mivel a lankás ösvényeken keresztül, a felfelé vezető útba fektetett energia...

Close