Sportszemle — 2013/05/27 at 06:30

Sportszemle 2013.05.27.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Neymar a BarcelonáéAz FC Barcelonához szerződik Neymar, a Santos és a brazil válogatott 21 éves csatárcsillaga, aki vasárnap hajnalban jelentette be Twitterén, hogy hétfőn aláírja új szerződését, és a következő öt idényben a katalánok játékosa lesz. A Barcelona állítólag 35 millió eurót fizet, Neymar évi hétmillió eurót fog keresni.

Embedly Powered

Kisorsolták a magyar-horvát női kézilabda Eb selejtezőcsoportjaitVeszprémben kisorsolták a jövő évi, magyar-horvát közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság selejtezőcsoportjait. Huszonhat csapat nevezett, közülük 14 csatlakozhat majd a két házigazdához.

Embedly Powered

Fogadási botrány: vádat emeltek Lanzafame ellenÖsszesen 24 labdarúgó ellen emeltek vádat Olaszországban labdarúgó-mérkőzések eredményeinek befolyásolása miatt a jelenleg másodosztályú AS Bari körül kirobbant bundabotrányban, a vádlottak között van Davide Lanzafame, a Budapest Honvéd légiósa is – írja repubblica.it. A vád négy állítólagosan elcsalt mérkőzésen alapul, amelyeket 2008 és 2010 között játszottak az olasz első (Serie A) és másodosztályban (Serie B).

Embedly Powered

Világbajnok a magyar férfi és női tekecsapatA magyar női és férfi válogatott is aranyérmet nyert a zalaegerszegi teke csapat-világbajnokságon. A tekézők csapat-világbajnokságán dupláztak a magyarok, hiszen a nők is, és a férfiak is aranyérmet szereztek. A döntőben a fiúk a macedónokat, míg a lányok a románokat győzték le. Mindkét válogatottunk százszázalékos teljesítménnyel nyerte meg a világbajnokságot.

Embedly Powered

via Hir24

Nyúl a reflektorfényben – német példát állítanak a brit foci eléA brit sajtó egyöntetűen elismeri, hogy a londoni Wembley Stadionban előző este vívott német-német Bajnokok Ligája-döntő rendkívüli színvonalából az angol labdarúgásnak is számos tanulságot kell levonnia; elsősorban azt, hogy a rengeteg pénznél fontosabb a saját fiatal tehetségek gondozása.

Embedly Powered

via Hvg

Óriási rasszistabotrány AusztráliábanAz ausztrál futball egyik élő legendáját meccs közben sértegették. Goodes nagyon elkeseredett. Pénteken, az Ausztrál futball-bajnokságban (nem labdarúgás) a Collingwood és a Sydney csapata csapott össze egymással, a vendégek pedig megsemmisítő, 47 pontos verést mértek ellenfelükre – 13 év után először nyertek a rivális otthonában.

Embedly Powered

via Hir24

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Bajnokok Ligája döntő gazdasági vonatkozásai

Egyik szerkesztőtársunk, Tóth Balázs a DIGI Sport Reggeli Start műsorában szerepelt Szombathy Pál vendégeként, akivel a Bajnokok Ligája döntő gazdasági...

Close