Sportszemle — 2013/05/24 at 06:30

Sportszemle 2013.05.24.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A Telekom akciója tömegekhez viszi el a BL-döntőtRendkívüli lehetőséget biztosít a foci kedvelőinek a Telekom, miután azoknak a tv-előfizetőknek is kinyitja Sport1 adását egy napra, akiknek az előfizetői csomagjában nincs benne a Bajnokok Ligája döntőjét közvetítő csatorna.

Embedly Powered

via Origo
Ezer versenyzőt várnak a tapolcai amatőr harcművészeti vb-reAmatőr harcművészeti világbajnokságot rendeznek június végén Tapolcán, melyre ezer versenyzőt várnak a szervezők.

Embedly Powered

Fogadási csalás: negyvenöt vádlott a magyarországi ügybenNegyvenöt vádlott, harminckét különböző mérkőzés, harminchatezer oldalt kitevő nyomozási akta: a Központi Nyomozó Ügyészség a Fővárosi Törvényszék előtt emelt vádat a magyarországi fogadási csalásokat vizsgáló nyomozássorozatot követően. Az alábbiakban ismertetjük a Központi Nyomozó Ügyészség szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményét.

Embedly Powered

Volt játékosaitól tarthat az ETOA 2012-13-as szezonban a Győri Audi ETO KC nőikézilabda-csapata óriási menetelés végén, egy mérkőzést leszámítva mindet megnyerve, teljesen megérdemelten nyerte meg a Bajnokok Ligáját. A csapat jövőre is ugyanolyan erős marad, ugyan Andrea Lekic és Jovanka Radicevic távozik, de a helyükre Katarina Bulatovic és Bognár-Bódi Bernadett révén megfelelő pótlás érkezik.

Embedly Powered

via Origo
Hibátlan mérleggel vb-negyeddöntős a férfi tekecsapatA magyar férfi tekeválogatott harmadik csoportmérkőzését is megnyerte a Zalaegerszegen zajló világbajnokságon, így hibátlan mérleggel került a negyeddöntőbe. Oldal nyomtatása Szövegméret növelése Szövegméret csökkentése A hazai szövetség tájékoztatása szerint a Kiss Tamás, Zapletán Zsombor, Nemes Attila, Boanta Claudiu, Karsai László, Kiss Norbert összeállítású együttes csütörtökön 8-0-ra nyert az osztrákok ellen.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Heineken már készül a BL döntőre

Méghozzá zseniálisan. A sörgyár marketingben nagyon erős, ráadásul, mint az UEFA Bajnokok Ligája egyik főszponzora a BL döntő számára kiemelkedő...

Close