Sportszemle — 2013/05/23 at 06:30

Sportszemle 2013.05.23.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Hétvégén újra Nagy SportágválasztóTöbb mint 90 téli és nyári sportágat próbálhatnak ki az érdeklődők pénteken és szombaton a már 12. Budapesti Nagy Sportágválasztón. “A köznevelési politikánk két alappillére a sport és a zene, és ezeket a területeket elhanyagolták az utóbbi időszakban – mondta az esemény szerdai sajtótájékoztatóján Hoffmann Rózsa, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) köznevelésért felelős államtitkára.

Embedly Powered

Van magyar csapat, amely eljut a BL-döntőreEljutnak a Wembleybe. Igaz, hogy még „csak” a lelátóra, de ha a futballistakarrierjük kiteljesedik, akkor akár már játékosként is – a Gazprom „Foci a barátságért” elnevezésű londoni rendezvényén a Vasas Kubala Akadémia U14-es korosztálya képviseli a magyar színeket.

Embedly Powered

Görbiczék Győr díszpolgárai lettekA játékosok a városi közgyűlés múlt pénteki döntése értelmében közösen kapták meg az elismerő címet. A 26 fős csapat tagjai – a játékosok és a szakmai stáb – külön-külön oklevelet is kaptak a városháza dísztermében rendezett ünnepségen.

Embedly Powered

via Origo
A szurkolók dönthetnek az MLSZ gólszépségversenyénA szurkolók szavazatai alapján dől el, hogy ki szerezte az OTP Bank Liga 2012/13-as idényének legszebb gólját, a győztesre a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) RangAdó elnevezésű, június 3-án sorra kerülő díjátadó gálájáig lehet voksolni.

Embedly Powered

Júliusban világsztárok érkeznek BudapestreA két amerikai sprinter már szinte állandó vendégnek számít az egyre rangosabb viadalon: Richards-Ross eddigi mindkét versenyen szerepelt, viszont most – amint a szerdai sajtótájékoztatón elhangzott – a korábbi évekkel ellentétben nem 200-on, hanem fő számában, 400-on rajtol. Richardson tavaly az olimpiai ezüstérmes futása után volt vendég, s egészen kiváló, 13.15 másodperces eredménnyel győzött.

Embedly Powered

via Mno

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Mennyi az annyi? – Televíziós jogdíjak itthon és külföldön

A La Liga vagy az OTP Bank Liga a nézettebb bajnokság hazánkban? Mekkora a honi és a külföldi topklubok televíziós...

Close