Sportszemle — 2013/05/21 at 06:30

Sportszemle 2013.05.21.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kiss Gergő jogi tudását társai is élvezhetikA háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, dr. Kiss Gergely lesz a vízilabdázók érdekképviseleti szervezetének (WPO) magyarországi képviselője. Decker Ádám és Gór-nagy Miklós tag még rajta kívül. A jogász végzettségű Kisstől eddig is folyamatosan kérdezik klubjában a fiatalok, mi a véleménye a különböző szerződésekről.

Embedly Powered

Kokó: „Illovszky Rudi bácsi házhoz jött értem!”Kovács István a 70-es, 80-as évek egyik legjobb magyar csatára volt. A salgótarjáni születésű játékos a Vasasban lett kész játékos, innen került be a válogatottba. Pályafutásáról, élményeiről, sikereiről kérdezte őt a FourFourTwo.hu munkatársa a Stécé-kávéházban.

Embedly Powered

Sportágtörténelmi pillanat az EHF-kupa elődöntőjébenA férfi kézilabda EHF-kupában ebben az évben rendeztek először Final Fourt, ahol a német Rhein-Neckar Löwen a fináléban két góllal legyőzte a házigazda Nantes-ot. A francia csapat elődöntő mérkőzésén sportágtörténelmi pillanatot láthatott a csarnok közönsége. A Nantes a dán Team Tvis Holstebro együttesével csapott össze, és egy hétméteres elvégzése után a játékvezetőknek a videóbíró segítségét kellett kérni.

Embedly Powered

via Mno

Michelisz a dobogóra állhatott a Salzburgringen isMinden jó, ha a vége jó, Michelisz Norbert szempontjából pedig végül is majdnem tökéletesre sikeredett a túraautó-világbajnokság ausztriai versenyhétvégéje. Majdnem, ugyanis az időmérőt követő büntetések miatt az első versenyt a 14. helyen zárta a magyar versenyző, viszont a második futam végén a harmadik helyet kaparintotta meg, és ezzel már a 9.

Embedly Powered

Sportjogi konferencia BudapestenA keddi rendezvény középpontjában a fogyatékosok sportja áll. A fogyatékosok sportjának szervezetrendszere, a speciális világjátékok, finanszírozási és kártérítési kérdések, az integráció és a szegregáció – többek között ezek a témák kerülnek terítékre a SPORTJUS, Magyar Sportjogász Társaság Esélyegyenlőség, arányosság és diszkrimináció-mentesség, avagy a fogyatékosok sportjának jogi összefüggései című konferenciáján.

Embedly Powered

Aján Tamás maradt az elnöki székbenA következő négy évben is Aján Tamás irányítja a Nemzetközi Súlyemelő Szövetséget (IWF), miután a küldöttek megerősítették elnöki pozíciójában a hétfői, moszkvai tisztújító kongresszuson. Aján (jobbra) maradt az elnök A 188 tagország közül szavazásra jogosult 148-ból 137 élt választójogával, s a delegátusok jelentős hányada adta voksát arra, hogy a régi-új elnök irányítsa a világszövetséget.

Embedly Powered

via Hir24

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportos magyar startupok – Running Tours Budapest

Prezi, Ustream, Logmein: Fejlődő tudásalapú magyar vállalkozások - startupok- a világhírnév útján. De vajon sportos vonalon is elképzelhető ugyan ez?

Close