Sportszemle — 2013/05/17 at 06:30

Sportszemle 2013.05.17.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Férfi kosár: a Real Madrid is érdeklődik Hanga Ádám irántNemzetközi sajtóinformációk szerint az Euroliga-döntős, spanyol bajnoki listavezető Real Madrid, valamint az Európa-kupa döntőjéig jutó Bilbao Basket is szeretné a soraiban tudni Hanga Ádámot, a Manresa magyar kosárlabdázóját.

Embedly Powered

A Guttmann-átkot visszhangozza EurópaEgészen bizarr volt az amszterdami Európa Liga-döntő hangulata a helyszínen, hiszen szinte mindenhonnan visszhangzott és visszaverődött egy név a meccs előtt és után is: Guttmann, Guttmann, Guttmann. A legendás mester ugyanis 1981-ben, 81 éves korában elhunyt, azóta rendszeresen meg szoktak emlékezni róla, de most abszolút ő uralta a közbeszédet.

Embedly Powered

F1: Megint lesz McLaren-HondaA most még Mercedes erőforrásra támaszkodó McLaren biztosan a japán motorszállítóval vág neki a 2015-ös évek, miután a Honda csütörtökön megerősítette: újraindítja néhány éve elvágott F1-es projektjét. Lehet Sauber-Honda és Lotus-Honda is belőle.

Embedly Powered

via Hvg
A Széchenyi Bank állt az FTC vízilabdázói melléNévadó szponzorra lelt a Ferencváros élvonalbeli férfi vízilabdacsapata: a gárda a jövőben Széchenyi Bank-FTC néven száll medencébe.

Embedly Powered

David Beckham is visszavonul, újabb legenda búcsúzikBejelentette visszavonulását David Beckham, a francia Paris Saint-Germain 115-szörös angol válogatott labdarúgója. Négy országban nyert bajnokságot: majd’ húsz év után fejezi be pályafutását David Beckham. A 38 éves futballista az előző hétvégén bajnoki címet ünnepelhetett a PSG-vel, így ő lett az első angol játékos, aki négy különböző élvonalbeli bajnokságban is aranyérmes lett.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Tiltott állami támogatás a Real Madridnak?

Az Európai Bizottság egyik szóvivője igazolta, hogy a Bizottság előzetes adatgyűjtés körében vizsgálja a Real Madrid és a helyi önkormányzat...

Close