Sportszemle — 2013/05/16 at 06:30

Sportszemle 2013.05.16.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


 

Ötéves focista a fair play hőseA spanyol korosztályos mérkőzésen vitatkozó bírót és az ellenfél edzőjét egy ötéves futballista választotta szét a hétvégén. Az Unión Viera és a Barrio Atlantico közötti mérkőzést a híradások szerint feszültté tette a gyenge játékvezetés. A második félidőben egy szerelés után a Barrio edzője tovább nem tudta tartóztatni magát, és indulatosan kérte számon a játékvezetőt.

Embedly Powered

A BL-győzelem új címert hozott Görbiczéknek

A Győri Audi ETO nőikézilabda-csapata a tizedik bajnoki címe és első Bajnokok Ligája-győzelme után módosította címerét. A győriek mezén mostantól egy csillag jelképezi, hogy hét elveszített európai kupadöntő után a Larvik ellen megnyerték a legrangosabb kupasorozatot.

Embedly Powered

via Origo

Motorsport: Talmácsi több mint tíz év után versenyez itthonTöbb mint tíz év után ismét magyar pályán láthatják versenyezni a hazai nézők Talmácsi Gábort, a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es kategóriájának 2007-es győztesét, aki az országos bajnokság hétvégi fordulóján áll rajthoz a Hungaroringen.

Embedly Powered

A FIFA elveheti Sao Paulótól a vb-meccseketElőfordulhat, hogy a stadionépítkezés jelentős csúszása miatt a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség elveszi Sao Paulótól a jövő évi világbajnokság hat mérkőzésének rendezési jogát. Jerome Valcke FIFA-főtikár leszögezte, nem tűrnek további késlekedést, egyúttal – hangsúlyozva, hogy ez nem fenyegetés – utalt rá: a jegyértékesítés augusztus elsejei rajtjáig van módjuk helyszínváltoztatásra.

Embedly Powered

A 16 éves magyar golftehetség megcélozza az olimpiátA hazai golfsport népszerűsítésének jót tenne, ha egyszer egy magyar játékos is ott lenne az olimpián, Rózsa Csilla személyében pedig erre esélyes is van, legalábbis így látja az amerikai Tom Burnett, a fiatal játékos edzője.

Embedly Powered

via Origo

Hamisítók: közönségzajt adtak az üres stadionhoz a svájci tévésekMost nem a szurkolók, hanem a tévések okoztak botrányt a zürichi derbin, miután machináltak egy kicsit a hanggal. A 232. zürichi derbi, a Grasshoppers és az FC Zürich (0-1) összecsapásának összefoglalóját a közvetítésre jogosult svájci SRF televíziós társaság úgy adta le, hogy a kezdő képkockákra is hangos közönségzajt vágott – holott jól láthatóan szinte teljesen üres volt a Letzigrund.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.05.15.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close