Sportszemle — 2013/05/15 at 06:30

Sportszemle 2013.05.15.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


 

Jégkorong-vb: Ladányi nem örül Ausztriának és SzlovéniánakA 222-szeres válogatott Ladányi Balázs szerint a magyar csapatnak nem kedvező, hogy a szlovén és az osztrák együttes is ellenfél lesz a jövő évi divízió 1/A-s jégkorong-világbajnokságon. Ausztriától legutóbb öt góllal kaptunk ki. A magyarok sorrendben a dél-koreai, az ukrán, a szlovén, az osztrák és a japán válogatottal találkoznak majd 2014 áprilisában.

Embedly Powered

Hét ok, amiért a Győr verhetetlen maradKét minimális különbséggel elveszített Bajnokok Ligája-döntő – Görbicz sérülése után egy góllal volt jobb a Viborg 2009-ben, a Podgorica idegenben lőtt több találattal tavaly – után a Győr kettős győzelemmel érte el története legnagyobb sikerét.

Embedly Powered

Kubatovékat nem csípte meg a hülyebogárNemcsak a hétvégi MTK, de a május 31-i Kaposvár elleni utolsó fordulós összecsapáson is Győrben lép pályára a pályaválasztó Ferencváros labdarúgócsapata. Kubatov Gábor, az FTC elnöke szerint egyszerűen nem volt olyan budapesti pálya, amely szóba jöhetett volna. A klub szeretné segíteni a szurkolók Győrbe jutását.

Embedly Powered

via Origo

Itt lehet regisztrálni a balatonfüredi úszófesztiválraMár lehet regisztrálni a június 22-én, a Magyar Úszás Napján sorra kerülő egyik fontos balatoni eseményre, a 2,5 kilométeres távra kiírt Samsung Olimpiai Úszófesztiválra, amelyet a balatonfüredi nyíltvízi úszó Európa Kupával párhuzamosan rendez a Magyar Úszó Szövetség. A részvételhez szükséges lap letölthető a szövetség honlapjáról.

Embedly Powered

via Hvg

Kosiba és a Jakab, Zwickl páros jutott főtáblára PárizsbanA selejtezőben érdekelt három magyar közül egyedül Kosiba Dániel jutott fel a férfi egyes 128-as főtáblájára a jövő hétfőig tartó párizsi asztalitenisz vb-n, amelyen egyes és páros számokban osztanak érmeket. A vb honlapja szerint Kosiba a trinidadi Dexter St.

Embedly Powered

Nike-kupa: „Hozzá kell szokni az európai tempóhoz!”A Nike-kupa európai fináléja, négy játékos “szemüvegén” keresztül. Czeglédy Levente a védelem vezéreként az egyik legjobbja volt a kispestieknek Ljubljanában A 17. helyen végzett 20 csapatos mezőnyben a Magyarországot képviselő Budapest Honvéd a Nike Premier Kupa idei európai döntőjében, a szlovén fővárosban, Ljubljanában.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportos magyar startupok – Statzup

Prezi, Ustream, Logmein: Fejlődő tudásalapú magyar vállalkozások - startupok- a világhírnév útján. De vajon sportos vonalon is elképzelhető ugyan ez?

Close