Sportszemle — 2013/05/14 at 06:30

Sportszemle 2013.05.14.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A Red Bull tulajdonosa szerint az F1 már nem autóversenyA Red Bull-istálló a balul sikerült (értsd: 4. és 5. helyezés) Spanyol Nagydíj után a legfelsőbb szintre emelte eddig sem enyhe kritikáját a Pirelli felé: Dietrich Mateschitz, a világbajnok csapat tulajdonosa kijelentette: a Formula-1 jelenleg nem autóverseny.

Embedly Powered

Beszáll a 2020-as Eb-versengésbe Budapest, BL-döntő is lehetCsányi Sándor elnök a szervezet hétfői közgyűlésén bejelentette, hogy Budapest adna otthont Eb-meccseknek. „Remélem, a pénteken bejelentett megszorítások nem érintik a Puskás Ferenc Stadion beruházását és a tervek szerint jövőre megkezdődik az építkezés” – mondta a sportvezető arra utalva, hogy a nemzeti stadion lenne a pályázatban szereplő létesítmény.

Embedly Powered

via Mno
Sokat kell tenni a pólóért – interjú Molnár TamássalHa megnézzük, mennyi pólós munkája van, akkor talán ön az, aki a legtöbbet teheti a magyar vízilabdáért. Van fontossági sorrend a posztok között? Előbb aktív játékos vagyok, utána a magyar pólószövetség elnökségi tagja, akit most a FINA pólóbizottságába is beajánlottak. Utóbbihoz kellett a bírói múlt, így amikor az időm az aktív játék mellett engedte, meccseket is vezettem.

Embedly Powered

via Origo
Csányi: “Ultrákra szükség van, a rasszizmusra viszont nincs!”A Magyar Labdarúgó Szövetség közgyűlése utáni sajtóértekezleten Csányi Sándor elnök megemlítette, hogy a 2020-es Eb egyik helyszínének megpályázása mellett 2020-ig még Bajnokok Ligája-, illetve Európa-liga-döntő megrendezése is szerepel a szövetség terveiben. Csányi Sándor kitért a kényes kérdésekre is Csányi Sándor elnök kiemelte, hogy csak az MLSZ hatókörében felhasznált TAO-pénzekről tudnak beszámolni.

Embedly Powered

Ön melyik magyar focistadionba vinné el a gyerekét?Májusban a szurkolók is szavazhatnak arra, hogy melyik a leginkább családbarát stadion a labdarúgó OTP Bank Ligában. A kezdeményezést elindító Sport Tv a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) közösen az előző szezonban hirdette meg először a versenyt, amelyet akkor a Győri ETO nyert.

Embedly Powered

via Hvg

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A piacképesség csúcsa – a 2013-as lista

Ki a legpiacképesebb, a legjobban eladható sportoló 2013-ban? Most kiderül.

Close