Sportszemle — 2013/05/13 at 06:30

Sportszemle 2013.05.13.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A Győr olyan, mint a Bayern plusz MessiSzokatlan látvány fogadta az embert, amikor megérkezett szombaton kora délután a veszprémi kézilabdacsarnokhoz. A jól megszokott piros mezes szurkolók és piros zászlók helyett a zöldbe borult a környék, a “hajrá Veszprém” helyett pedig mindenhonnan a “hajrá Győr” rigmus hallatszott, miután Görbicz Anitáék a győrinél jóval nagyobb veszprémi arénában játszották a Bajnokok Ligája döntőjének visszavágóját a norvég Larvik ellen.

Embedly Powered

via Origo
Más köntösben, új rovatokkal – megújult a Nemzeti Sport!Május 11-től új korszak köszönt be a 110 éves Nemzeti Sport életében. Lapunk a szombati naptól új köntösben jelenik meg, megújult rovatokkal és stílusban folytatja küldetését, így járja körül a sportvilág történéseit. Szombatonként ezúttal 10 oldalas mellékletet találnak az NS-ben, a Hosszabbítás az egész hétvégére kínál olvasnivalót!

Embedly Powered

A kajak-kenu válogatott 18 éremmel zárt SzegedenA szegedi Világkupa vasárnapi, utolsó versenynapjára is maradt két magyar aranyérem. Az olimpiai bajnok női kajaknégyestől ugyan titkon aranyérmet vártunk, de a hölgyek második helye is nagyszerű eredményen a körülményeket figyelembe véve. Rajtuk kívül a Kadler Viktor, Hérics Dávid összeállítású hajó, és Takács Kincső is ezüstéremmel gazdagodott, míg Vasbányai Henrik egy bronzzal bővítette az éremkollekciót.

Embedly Powered

via Hir24
A karate szövetség elnöke nem számított ekkora sikerreMészáros János, a Magyar Karate Szakszövetség elnöke szerint minden várakozást felülmúlt a magyar válogatott a sportág vasárnap zárult budapesti Európa-bajnokságán. Azt is hangoztatta, hogy a varázslatos hangulatot teremtő közönség nagyban hozzájárult az öt hazai bronzéremhez, mint ahogy a rendezéssel a magyar szövetség is sokat tett a sportág olimpiai részvételéért.

Embedly Powered

Aranyban a bronzért // 37 ° Giornata – Milan-RomaVárhatóan a jövő évi harmadik számú mezt avatjuk fel a Roma ellen, akikre igen morcosan nézünk, bármikor is kerüljenek szóba. Bár ebből jócskán “csökkentettek” a múlt héten, amikor Osvaldo góljával megverték a Fiorentinát nekünk, azonban most a legjobb örömlányként tálcán kellene felkínálniuk magukat számunkra.

Embedly Powered

Baromi nagy önuralom kellAz MKB Veszprém-Kiel kézilabda Bajnokok Ligája-meccs (28-29) után Nagy László, a veszprémiek klasszisa bírói csalást emlegetett, és a mérkőzést közvetítő Egri Viktor is többször jelezte, hogy rendre a magyar csapat ellen ítélnek a játékvezetők. A magyar sportközvetítésekben – tévében és rádióban – máskor is gyakori elem a bírók kritizálása, főleg a magyarokat sújtó vélt vagy valós tévedések váltják ki a kommentátorok keményebb megfogalmazásait.

Embedly Powered

via Origo

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Mi a licenceljárás a sportban?

Elsősorban a labdarúgás, azonban más sportágakkal összefüggésben is több esetben lehet hallani a “licenc” vagy “licenceljárás” fogalmakat, leggyakrabban a sportversenyen,...

Close