Sportszemle — 2013/05/10 at 06:30

Sportszemle 2013.05.10.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ilyen lesz az új felcsúti Makovecz-stadion! (videó)2013-05-09 10:30:10 Mi mutatjuk meg először, nézze meg, hogyan fest majd a pazar felcsúti Makovecz-stadion. A felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia az intézmény hivatalos honlapján hozta nyilvánosságra a most épülő, jövő tavasszal felavatandó új, 3500 nézőt befogadó centerpályája első képes és mozgóképes látványterveit .

Embedly Powered

Kanadai edzőben és játékosokban gondolkodnak MiskolconJó idényt produkált, de még jobbat szeretne a Miskolci Jegesmedvék jégkorongcsapata, amelynek viszont ismét edzőt kell keresnie, miután Tim Kehler Frankfurtba igazol. A főnök, Egri István azonban nem aggódik, rendben lesznek a Jegesmedvék.

Embedly Powered

Megújul a Sportgazdaság című műsor2013. május 9., csütörtök 16:11 Megújul a Sportgazdaság című műsor, amely a Sport1-en péntek esténként jelentkezik majd, a stúdióban neves újságírók és a közönség bevonásával vitatja meg Fazekas Erzsébet műsorvezető a hazai és nemzetközi sportélet gazdasági oldalának aktuális, legtöbbeket érdeklő kérdéseit.

Embedly Powered

Szükség van a változásokra, de nem kellene megőrülniVasárnap, négy körrel a spanyol bajnokság vége előtt akár már bajnokként léphet pályára a Barcelona. A Real Madrid és az Atlético Madrid a május 17-ei spanyol kupadöntő miatt előrehozza a bajnokiját, és ha a Real szerdán nem nyer a Málaga ellen, bonthatják a pezsgőt Katalóniában.

Embedly Powered

via Origo
Telesport.hu – Német az első hivatalos jelölt a NOB elnöki posztjáraElsőként a német Thomas Bach jelentette be, hogy megpályázza a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöki posztját, mivel a jelenlegi elnök, a belga Jacques Rogge szeptember 10-én távozik hivatalából. Oldal nyomtatása Szövegméret növelése Szövegméret csökkentése Az 58 esztendős, jogász végzettségű Bach csütörtökön Frankfurtban sajtótájékoztatón hozta nyilvánosságra szándékát.

Embedly Powered

Komoly címmeccs vár Kelemen Balázsra | TotalSportKomoly mérkőzés vár Kelemen Balázsra május 18-án, ugyanis a Ferobox Event profi ökölvívója a tanzániai Karama Nyilawila ellen lép szorítóba a kecskeméti gálán. | Totalsport.hu

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A világ legjobb sportja?

Nagyon nehéz identifikálni kinek mit jelent a „legjobb”. Egyesek objektív tényezőket használva próbálják kimondani a véleményüket, mások a szubjektív vélekedésük...

Close