Sportszemle — 2013/05/08 at 06:30

Sportszemle 2013.05.08.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Az M1 is adja Görbiczék legfontosabb meccsétA DIGI Sport mellett az M1 képernyőjén is látható lesz a Győr-Larvik nőikézilabda BL-döntő visszavágója.

Embedly Powered

via Origo

A Juventus magyar védőjének kettős örömeKiváló hétvégéje volt Varga Attilának, a Juventus magyar labdarúgójának, ugyanis a torinói együttes bebiztosította bajnoki címét a Serie A-ban, míg a szlovák U17-es válogatott a tőketerebesi születésű védővel a soraiban Ausztria legyőzésével kezdett a hazai rendezésű Európa-bajnokságon. A 17 éves védővel az uefa.com készített interjút.

Embedly Powered

8 milliárdért új 18 ezres uszoda épülhetMagyarországnak reális esélye van arra, hogy megrendezze a 2021-es vizes világbajnokságot. Legalábbis Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnöke ebben bízik. Orbán Viktor ehhez új, 18 ezres uszodát is ígért a Dagály mellett. „Teljesen biztosak persze nem lehetünk benne, de okkal bizakodhatunk” – fogalmazott Gyárfás Tamás a vizes vb rendezési jogának elnyeréséről.

Embedly Powered

Utánpótlás-nevelési tervek a kéziseknél és pólósoknálA fiatal sportolók kiválasztására, felkészítésére és versenyeztetésére dolgozott ki szakmai koncepciót, illetve oktatóanyagokat, ezen kívül kétéves akkreditált edzőképzést indít a kézilabda és a vízilabda szövetség. Mindez az Országgyűlés sport- és turizmus bizottságának a Tatai Edzőtáborban tartott kihelyezett ülésén hangzott el.

Embedly Powered

Golf: határon átnyúló pályát terveznek Sopron közelébeHatáron átnyúló, 18 lyukas golfpálya épülhet Harka, Kópháza és az ausztriai Sopronkeresztúr (Deutschkreutz) között a Kisalföld keddi cikke szerint.

Embedly Powered

A világ legalulértékeltebb futballistájaVladimir Petkovic, a Lazio edzője a Bologna elleni bajnoki 68. percében úgy döntött, kihúzza a kést az addigra teljesen leharcolt ellenfélből, és jelezte a negyedik játékvezetőnek, hogy cserélni fog. A tartalékbíró a tizenegyes számot mutatta fel, mire a Stadio Olimpico 32 ezres közönsége egy emberként ugrott talpra, hogy a tenyerét összeverve megköszönje a lefelé bandukoló játékosnak a történelmi élményt.

Embedly Powered

via Origo

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportos magyar startupok – Sportwavez

Prezi, Ustream, LogMeIn: Fejlődő tudásalapú magyar vállalkozások – startupok - a világhírnév útján. De vajon sportos vonalon is elképzelhető ugyan...

Close