Sportszemle — 2013/05/07 at 06:30

Sportszemle 2013.05.07.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Az MLSZ-elnök a leggazdagabb magyar, több futballos a 100-ban – NSOA Napi Gazdaság ma tette közzé a száz leggazdagabb magyar 2013-as listáját, amelyen jó néhány volt és jelenlegi futballvezető, klubtulajdonos neve is szerepel Csányi Sándortól Tarsoly Csabáig. Más sportágakban szerepet vállaló üzletemberek is találhatók a leggazdagabbak között. Csányi Sándor vagyonának értékét 135 milliárd forintra becsüli a Napi Gazdaság (Fotó: Mirkó István) 3.

Embedly Powered

Egy magyar-német meccs nem túl izgalmasGyerekkoromban magyarul beszéltünk otthon, ez volt az anyanyelvem, annak ellenére, hogy nem éltem soha Magyarországon. Nem vagyok perfekt, ha például magyarul szeretnék közvetíteni egy meccset, akkor el kéne töltenem előtte fél évet Magyarországon.

Embedly Powered

via Origo

A tábor, amelyet megfosztottak csapatától – Agria Ultras, EgerAz Egri FC hányatott sorsa kapcsán már sokan elmondták a véleményüket az utóbbi hetekben, hónapokban. Az egyetlen szereplő, aki meglehetősen háttérbe szorult, az az egri szurkoló. Jobb helyeken a csapat van a drukkerekért, azért, hogy a közönséget maximálisan kiszolgálják, Egerben azonban már rég nem a szurkolók vannak a középpontban, pedig akadnak köztük olyanok is, akik több mint háromezer kilométert utaztak a száműzetésre ítélt csapatukért ebben a szezonban.

Embedly Powered

Koszorúzás a MAC-emlékműnélSimicskó István, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) sportért és ifjúságért felelős államtitkára is koszorút helyezett el hétfőn a Szabadság téri MAC-emlékműnél a Magyar Sport Napja alkalmából. Az államtitkár a kedvezőtlen időjárási körülmények, a nagy vihar miatt az eredetinél több mint fél órával később kezdődött eseményen azt mondta, május 6-a nemzeti ünnepnek, a hazai sport ünnepének tekinthető.

Embedly Powered

Fesztiválhangulat a szörf VilágkupánAz Amway közvetlen értékesítéssel foglalkozó vállalat jóvoltából honlapunk egy kellemes napot tölthetett el Podersdorfban a Fertő-tónál, ahol szörf Világkupát rendeztek. A kitesurf csapatversenyének első fordulóira került sor a szeles pénteki napon. Amellett, hogy végigjárhattuk a zenei fesztivál hangulatú sportrendezvényt, a németek 22 éves Európa-bajnokával, Mario Rodwalddal beszélgethettünk, aki nem mellesleg csapatban győzött a vasárnap véget ért viadalon.

Embedly Powered

DVTK: Bárki lehet az edzőnk – Dudás HunorA DVTK labdarúgócsapatának ügyvezetője, Dudás Hunor nyilatkozott a diósgyőri edzőkérdésben, a sportvezető szerint többek számára vonzó a csapat kispadja. Dudás Hunor nyilatkozata ma azt követően jelent meg a boon.hu-n, hogy a borsodi hírportál tegnap a holland Henk ten Catét dobta be, mint lehetséges edzőjelöltet.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Desztináció marketing a sportban

Az eddig sem volt titok, hogy a sport és az azzal járó sportesemények komoly gazdasági vonzattal bírhatnak egy város, egy...

Close