Sportszemle — 2013/05/06 at 06:30

Sportszemle 2013.05.06.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Martín: Ha visszaveszünk, a Larvik kinyír minketA női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjének első mérkőzésén a Győri Audi ETO KC 24-21-re nyert Larvikban, így előnyből várhatja a jövő szombati veszprémi visszavágót. Ambros Martín vezetőedző szerint az első meccs csak arra volt jó, hogy kiderüljön: a Larvik sokkal erősebb, mint a középdöntőben és a visszavágón is száz százalékkal kell koncentrálni.

Embedly Powered

Gyulai Miklós maradt az Atlétikai Szövetség elnökeGyulai Miklós maradt az Atlétikai Szövetség elnöke – Alelnöknek Szalma Lászlót és Németh Zsoltot választották.

Embedly Powered

A legjobb doppinggal nem élünk – interjú Polgár JudittalA Sakkpalota program fő elemei a gondolkodás gazdagítása, a logika, a kreativitás, a térbeli látás, az előre tervezés, előre gondolkodás fejlesztése. Ugyanakkor benne van a programban egymás tiszteletre tanítása is, mivel a játék mindig kézfogással fejeződik be, a gyerekek megtanulnak veszíteni, elviselni a kudarcot, feldolgozni a vereséget és a győzelmet egyaránt.

Embedly Powered

via Origo
Együtt az NB I-ben a nagy és a kis Vidi?Akár már most megnyerheti a labdarúgó NB II Nyugati csoportját a Puskás Akadémia FC. Azzal pedig jogot szerez arra, hogy az első osztályban induljon. Bár a felcsútiak jogilag elszakadtak a Videotontól, még sok szállal kötődik egymáshoz a két klub. Ám a vezetőedző és a kommunikációs igazgató szerint sem lesz probléma azzal, ha azonos bajnokságban játszanak.

Embedly Powered

Michelisz a második lett az első futamon a HungaroringenMichelisz Norbert a második helyen végzett a túraautó-világbajnokság (WTCC) magyarországi fordulójának vasárnapi első futamán. Az első helyen Yvan Muller ért célba, míg a harmadik Gabriele Tarquini lett.

Embedly Powered

ujsagokSportszemle 2013.05.06.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.05.03.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close