Sportszemle — 2013/05/03 at 06:30

Sportszemle 2013.05.03.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A Mol Ligások nem akarják a VasastA két hete véget ért divízió I-es világbajnokságon egészen kiválóan teljesített a kapus Szuper Levente, aki gyakorlatilag egyetlen bajnoki meccs nélkül tett meg mindent a sikerért. Szuper összefogást tapasztalt a vb-n, viszont a Vasas sportigazgatójaként azóta egészen mást érez a magyar jégkorongsportban.

Embedly Powered

Nincs pénz a pólóválogatott honlapjáraA hónap végén anyagi okok miatt megszűnik a www.vlv.hu honlap, a magyar férfi vízilabda-válogatott hivatalos weboldala – ezt maga a szerkesztőség jelentette be csütörtökön az olvasóknak írt nyílt levélben.

Embedly Powered

via Origo
A Vasas Kubala Akadémia képviseli hazánkat a „Foci a barátságértA Vasas Kubala Akadémia U14-es csapata képviseli Magyarországot az orosz Gazprom gázipari vállalat társadalmi célú programjában. A „Foci a barátságért” célja olyan alapvető értékek erősítése a fiatalokban, mint a különböző kultúrák és nemzetek, ellenfelek és játékostársak tisztelete, az egyenlőség és a sportolással elérhető egészséges életmód.

Embedly Powered

Nagy mezőny várható a budai versenyreAz öttusázók Világkupa-sorozatának egyetlen európai versenyére kerül sor jövő csütörtöktől Budapesten, ennek megfelelően a legnagyobb mezőny jön össze.

Embedly Powered

Azt hitték, valami idióta cukrosbácsi vagyok?A hétvégén bejelentette, hogy befejezte, eladja az Egri FC-ben lévő tulajdonrészét. Miért jutott erre a döntésre? Amikor többségi tulajdonrészt vettünk a klubban [februárban lett 75 százalékos többségi tulajdonos – a szerk.], olyan tanácsadók segítségével, akikben megbíztam és korábban is nekem dolgoztak – nagy a csábítás, hogy mindegyiküket megnevezzem -, úgy tűnt, minden átlátható.

Embedly Powered

Urbányitól elájultak a Maldív-szigeteken“Az év elején teljes váltás történt a szövetség élén. Új elnökség alakult, és miután engem az előző elnök hozott, leültek velem is beszélni” – mondta az [origo]-nak Urbányi István, aki Magyarországon volt, amikor utolértük. “Nem éreztem, hogy baj lenne, ráadásul szerencsénkre pont akkor játszottunk két edzőmeccset Pakisztánnal (1-1 és 3-0 lett az eredmény – a szerk.), és ezt látva egyértelmű volt, hogy marasztalnak.

Embedly Powered

via Origo

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Symbolba költözött a Sport és Média Meetup

Rajtunk kívül álló okok miatt a Sport Expo elhagyására kényszerültünk. Az ötödik meetupot a jubileumi alkalomhoz méltó környezetben, a Symbolban...

Close