Sportszemle — 2013/05/02 at 06:30

Sportszemle 2013.05.02.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Légi parádé és versenyautók Budapest belvárosábanRepülőgépektől és versenyautóktól volt hangos Budapest belvárosa szerdán; a Nagy Futam elnevezésű rendezvényen többek között Bessenyei Péter műrepülő világbajnok és Michelisz Norbert túraautó pilóta szórakoztatta a közönséget.

Embedly Powered

„Tele vagyok tüskékkel” – Klampár Tibor 60 évesKedden a Magyar Asztalitenisz Szövetségben (MOATSZ köszöntötték 60. születésnapja alkalmából a világbajnok Klampár Tibort. Először Jónyer István, az egykori játékostárs szólt az ünnepelthez. „Két világbajnoki aranyat nyertünk együtt, sajnos csak kettőt, pedig ötöt kellett volna” – mondta. Szavaira az ünnepelt csak helyeselt.

Embedly Powered

Andy Murray kiakadt a Fuentes-ügy miattAndy Murrayt bosszantja, hogy sok sportoló megússza a lebukást. A 211 tasak 35 különböző, meg nem nevezett sportoló vérét tartalmazza, amelyek Fuentes doktor irodájából származnak. A spanyol doppingdoki korábban beszámolt róla, hogy nemcsak kerékpárosoknak, hanem más sportágak (többek között labdarúgás és tenisz) képviselőinek is „adott tanácsot”.

Embedly Powered

Tréfát űz az UEFA rendszeréből a DortmundA Borussia mindössze a második csapat, amely a negyedik kalapból került a Bajnokok Ligája csoportkörébe, mégis eljutott a döntőbe. Ez korábban csak az AS Monacónak sikerült 2004-ben.

Embedly Powered

Obama telefonon hívta fel a homoszexualitását vállaló kosarastNagy visszhangot keltett hétfőn Washington-szerte, hogy Jason Collins veterán kosaras az észak-amerikai profi ligák történetében első sportolóként nyilvánosan felvállalta homoszexualitását. Az NBA ismert játékosának a Twitter közösségi oldalon törvényhozók sora fejezte ki elismerését, és Barack Obama elnök is felhívta őt telefonon, hogy támogatásáról biztosítsa.

Embedly Powered

via Hvg

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.04.30.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close