Sportmarketing, többféle sportág — 2013/05/02 at 06:50

A Symbolba költözött a Sport és Média Meetup

by

Rajtunk kívül álló okok miatt a Sport Expo elhagyására kényszerültünk. Az ötödik meetupot a jubileumi alkalomhoz méltó környezetben, a Symbolban [Budapest III. Bécsi út 56.] tartjuk, változatlan időpontban és programmal.

Május 3-án ötödször kerül megrendezésre a Sportmarketing Újragondolva Meetup. A különleges alkalomból kibővített programra és exkluzív helyszínre számíthatnak az érdeklődők. A Symbol Event Hall termében a színvonalas szakmai előadások mellett lehetőség nyílik élsportolókkal való beszélgetésre is.

meetup_szalag

A meetup során a sport és a média kapcsolatát járjuk körül a különböző érintettek – sport szervezetek, brandek, média – bevonásával. Az esemény sportvezetők, sportmarketingesek, sportolók,  valamint a vállalati szféra marketingesei  és ügynökségek érdeklődésére tart számot. A témában  Dr. Faragó András (a DIGI Sport főszerkesztője), Buzgó József (a Nemzeti Sport főszerkesztője), Sztancsik Tamás (az MLSZ kommunikációs és marketing referense), Zandler Gábor (az AON vezető értékesítője), Schwarz Gábor (a Ustream üzletfejlesztési és értékesítési vezetője)  Hampuk Richárd (a Person Communications kommunikációs szakértője) fejtik ki véleményüket. Felix Promotion képviseletében Drucker Szilvia (a Felix Promotions marketing koordinátora) Bedák Zsolt (ökölvívó) és Farkas Norbert (alpesi síző) interaktív előadása során alkalom nyílik közvetlenül a sportolóktól kérdezni a médiaszerepléseikkel kapcsolatban. A rendezvény moderátora a DIGI Sport Reggeli Start műsorának vezetője, Szombathy Pál.

meetup_bufe

A Sportmarketing Újragondolva Meetupra a rendezvény oldalán lehet jelentkezni, de a helyszínen is lesz mód regisztrációra.

További részletek, jegyinformáció, regisztráció: sportsmarketing.hu/meetup

KORÁBBI MEETUPOK

A korábbi Sportmarketing Újragondolva Meetupok beszámolói, képei, valamint a DIGI Sport Reggeli Start műsorában lement beszélgetések megtekinthetők az alábbi linkeken:

Sportban az Üzlet – Sportmarketing Újragondolva Meetup, 2012.11.28., Mu Színház
Az olimpia marketing szemmel – Sportmarketing Újragondolva Meetup 2012.05.17., Mu Színház
SportPR/Sport branding – Sportmarketing Újragondolva Meetup 2011.11.10., Mu Színház
A sport online/mobil marketing vonatkozásai – Sportmarketing Újragondolva Meetup 2011.05.26., Fogasház

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.05.02.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close