Sportszemle — 2013/04/30 at 06:30

Sportszemle 2013.04.30.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kizárták a kispesti huhogókatA Honvéd vezetősége úgy döntött, hogy a Pápa elleni NB I.-es mérkőzésre bezárja a Bozsik stadion Kispest-szektorát, mert a klubot rasszista szurkolói megnyilvánulás miatt ismét megbüntette az MLSZ, csakúgy mint a Kecskemét ellen.

Embedly Powered

Nagy László: Jövőre is Veszprém“Felvetődött bennem a gondolat, hogy lehet, jobb lett volna tíz góllal kikapni, és tudomásul venni, hogy az ellenfél jobb volt, és ott van a Final Fourban. Persze jár a gratuláció a kieli csapatnak, mert mindkét meccsen átvészelték a meleg pillanatokat, majd megfordították az állást, ennek ellenére a két meccs alapján a bírók tevékenysége szót érdemel.”

Embedly Powered

via Origo

Vívó-vb: májusban indul a kampány és a jegyértékesítésMájus elején indul a budapesti vívó-világbajnokságot népszerűsítő kampány utcai megjelenésekkel, kedvcsináló videóval, illetve akkor kezdődik a jegyértékesítés az augusztus 5. és 12. között sorra kerülő versenyekre.

Embedly Powered

Hangától hangos SpanyolországA magyar válogatott kosaras egyéni csúcsot jelentő 28 pontot dobott a Canarias elleni rangadón. Hanga megállíthatatlan volt Hanga Ádám élete meccsét játszotta spanyolországi pályafutását illetően. A Manresa kosarasa a hazai pályán rendezett vasárnapi bajnokin valamivel kevesebb, mint 27 perc alatt 28 pontot, öt lepattanót és 4 asszisztot szerzett, lopott két labdát és háromszor is blokkolni tudott.

Embedly Powered

via Hir24

Muszbek: A Fradi rehabilitációs központra hasonlítMuszbek Mihály sportközgazdász szerint a magyar futballbajnokság gazdasági előrelépéséhez 150 ezer helyett 400 ezres tévénézettségi átlag kellene meccsenként, miközben a stadionokban 2500 fizető néző helyett 6 ezernek kellene kint lennie. A szakember a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában úgy vélte: a Fradi működhet főtulajdonos nélkül, viszont a kérdés az lesz, hogy a játékosok megtarthatóak-e.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Futball a békéért: a női egyenjogúság támogatása Pakisztánban

Malala Yousafzai a nők oktatáshoz való joga mellett állt ki, amikor egy tálib extrémista meglőtte. A 15 éves lány felépült...

Close