Sportszemle — 2013/04/29 at 06:30

Sportszemle 2013.04.29.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Berki Krisztián a torna emblémája lehetAz 1956-os olimpia magyar hősei az Egyesült Államokba mentek élménybeszámolóra, hogy megszerettessék a sportolást a kaliforniai gyerekekkel. Őket szabadságharcosként mutatta be a helyi média a körúton, hiszen a forradalom után ők nem vállalták a hazatérést. Talán ez volt az utolsó, szervezett, nagy publicitást biztosító alkalom, amikor magyar sportoló a sportot népszerűsítő körúton vehetett részt.

Embedly Powered

WTCC: Michelisz dobogós az első szlovákiai futamon – NSOA túraautó-világbajnokság (WTCC) Szlovák Nagydíján a Hondával versenyző Michelisz Norbert a harmadik helyet szerezte meg az első futamon. A magyar pilóta a második futamon már nem tudta megismételni korábbi teljesítményét, miután az utolsó körben technikai hibája adódott, így nem tudta befejezni a viadalt. Michelisz (balra) harmadik helyen zárt az első futamon

Embedly Powered

Linekernek megint igaza leszNémetország-Spanyolország 8-1. Ez nem egy jégkorongmeccs eredménye, hanem összesítésben ekkora különbséggel verte a Bayern München és a Dortmund a Barcelonát, illetve a Real Madridot, azt a párost, amelyet az elmúlt években számtalanszor emlegettek a világ két legjobb csapataként.

Embedly Powered

via Origo

Nem hagyja annyiban a veszprémi bíráskodást a kézilabda szövetségA magyar szövetség saját játékvezetői bizottságával vizsgáltatná meg a kézilabda Bajnokok Ligája szombati, veszprémi negyeddöntőjének bíráskodását, majd az európai szövetséghez fordul. A német Kiel által egy góllal megnyert meccs dán játékvezetőit többen is bírálták a vesztes MKB Veszprém oldaláról.

Embedly Powered

via Hvg

Orbán: Miért csak a magyarok képtelenek rendbe tenni a saját stadionjaikat?Debrecen-Pallagon szombaton átadták a Debreceni Labdarúgó Akadémia edzőközpontját, amelynek avató ünnepségén Orbán Viktor miniszterelnök szorgalmazta, hogy az ország minden nagyvárosában létesüljenek hasonló, korszerű létesítmények a fiatal sportolóknak. Ahhoz, hogy a fiatalok naggyá tudják tenni Magyarországot, iskolák és sportlétesítmények, ezekben pedig jó pedagógusok és edzők kellenek, valamint az, hogy a szülők neveljék, iskoláztassák és sportoltassák a gyerekeket – mondta a kormányfő.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.04.26.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close