Sportszemle — 2013/04/26 at 06:30

Sportszemle 2013.04.26.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Pécs városa megmenti a Mecsek-ralitVárosi összefogással rendezik meg az idén a Mecsek-ralit, amely novemberben az országos bajnokság utolsó futama lesz. Az eddigi szervező Jelen István pénzügyi nehézségek miatt nem tudta vállalni a folytatást, de a pécsi önkormányzat tulajdonában lévő Pécsi Sport Nonprofit Zrt. megszerezte a szükséges papírokat és jogokat a versenyrendezéshez, és nemcsak a rali-ob futamára, hanem a nemzetközi szövetségtől (FIA) a Historic Eb-futamra is.

Embedly Powered

Jégkorong: Marty Raymond lett a Fehérvár vezetőedzőjeA Sapa Fehérvár AV19 jégkorong-szakosztálya a mai napon megegyezésre jutott Marty Raymonddal, aki 2013. augusztus 1-jétől az EBEL-csapat vezetőedzője lesz – adta hírül a fehérvári klub csütörtökön. A felek kettő plusz egy éves szerződést kötöttek egymással. A negyvennyolc esztendős Raymond az elmúlt két szezonban a szintén EBEL-ben érdekelt KHL Medvescak Zagreb vezetőedzője volt, nem érkezik tehát ismeretlen terepre.

Embedly Powered

Az M1 is adja a Veszprém BL-meccsétHála a DIGI Sportnak! Milliós nézettség várható A Veszprém férfi-kézilabdacsapata hat góllal is vezetett a Bajnokok Ligája címvédőjének, a THW Kielnek az otthonában a negyeddöntő első mérkőzésén, de végül 32-31-re kikapott. A visszavágón így is van esélye arra, hogy bejusson a Final Fourba, elérve ezzel a férfiszakág legjobb eredményét – az elmúlt évekre vonatkoztatva.

Embedly Powered

via Hir24
Zombitámadás is vár a fighters’run indulóiraNagy sikert aratott tavaly a pósteleki parkerdőben egy újfajta kalandsport, a Royal Sport Fighters’ Run. Idén további akadályokkal – többek között jéggel és zombitámadással – bővül a verseny.

Embedly Powered

Az eBayen vásárolt össze egy Forma-1-es autót egy férfiMTI Forma-1-es versenyautót épített a sufnijában egy brit férfi, aki irodai munkás, nincs semmilyen mérnöki vagy szerelői képzettsége, és még csak műszaki leírást sem használt az utánzáshoz.

Embedly Powered

via Hvg

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ibrahimovic bekerült a szótárakba

Furcsán hangzik ez így, de megtörtént. Zlatan Ibrahimovic most a nyelvészek között is nagy kedvenc lett.

Close