Sportszemle — 2013/04/24 at 06:50

Sportszemle 2013.04.24.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Sportrádió indul BudapestenA háromszoros abszolút magyar ralibajnok, Benik Balázs és Rácz Felix üzletember 2012-ben alapított közös cége, a Sport FM Rádió Kft. sikeresen pályázott a 93,6 MHz-es frekvenciára. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsához benyújtott és nyertes pályázatban egy kifejezetten sporttematikus rádiócsatorna beindítását ígérték.

Embedly Powered

Tippmixpro lehet az első magyar fogadási oldal neveMegvan az első magyar törvényes sportfogadási oldal neve. Az Ittapiros.com szerint Tippmixpro néven fog futni. Tippmixpro lesz az első magyar legális fogadási oldal neve – írja az Ittapiros.com híre alapján .

Embedly Powered

via Hvg
Döntöttek: így építik át a Puskás-stadiontVígh László, a beruházásért felelős kormánybiztos keddi sajtótájékoztatóján arról számolt be, hogy a 65 ezer néző befogadására alkalmas stadiont várhatóan a jövő év végén kezdik építeni, és a tervek szerint 2017 végén adhatják át. A kormány a 3000-4000 euró közötti székárral számolt, így a létesítmény 60-80 milliárd forintba kerülhet, ám a kiszolgáló egységek, például a parkoló létesítése miatt a beruházás összköltsége 70-90 milliárd forint lehet.

Embedly Powered

via Mno
Ötven fogathajtó FábiánsebestyénbenJövő héten péntektől vasárnapig rendezik meg a 31. fábiánsebestyéni lovasnapokat, amelyen csaknem ötven fogat verseng majd a hagyományos fogathajtó világkupa-fordulón.

Embedly Powered

Stratégiai megállapodást kötött a Magyar Triatlon SzövetségStratégiai megállapodást kötött hétfőn a Magyar Triatlon Szövetség (MTSZ) a Fornetti Kft.-vel, amely csaknem 20 millió forinttal támogatja a sportszervezetet. “Ezzel elhárult minden akadály az elől, hogy megújuljon a triatlon” – jelentette ki az aláírást követően Bíró Marcell, az MTSZ elnöke.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Átalakítják a Roland Garros díjazását

A francia nyílt teniszbajnokság szervezői nyilvánosságra hozták a következő négy évre szóló pénzügyi tervüket, amelyben figyelembe vették a játékosok igényeit...

Close