Sportszemle — 2013/04/22 at 06:30

Sportszemle 2013.04.22.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


„Foci a barátságértA vezető orosz földgázkitermelő vállalat, a Gazprom – az UEFA Bajnokok Ligájának hivatalos partnere – nemzetközi társadalmi programot indít „Foci a barátságért” néven. Az eseményt a világ egyik legkiemelkedőbb labdarúgó- és edzőlegendája, Franz Beckenbauer, a „Császár” támogatja.

Embedly Powered

Magyar aranyérem született KanadábanVilágbajnoki aranyérmet nyert a magyar vegyes páros a kanadai Frederictonban megrendezett curling vegyes páros világbajnokságon – áll a Magyar Curling Szövetség közleményében, amelyet vasárnap hajnalban küldött az MTI-nek. Palancsa Dorottya és Kiss Zsolt a döntőben Svédország ellen óriási csatában, extra endben harcolta ki a győzelmet.

Embedly Powered

via Mno
A Bwin kivonul MagyarországrólA világ egyik legnagyobb online sportfogadója és egyben negyedik legnagyobb online pókercége bejelentette, hogy kivonul 18 országból – köztük Magyarországról, írja az ittapiros.com. A cég Magyarország mellett a következő országokat hagyja ott: Argentína, Belorusszia, Lengyelország, Ukrajna, Románia, Szlovénia, Finnország, Lettország, Litvánia, Ciprus, Görögország, Horvátország, Brazília, Makedónia, Szerbia, Kolumbia és Örményország.

Embedly Powered

via Index
Csak nézője nincs a magyar turbófocinakAz OTP Bank elnök-vezérigazgatója, Csányi Sándor 2010 júliusában került az MLSZ élére, megválasztása utáni első beszédében azt mondta, élete legnehezebb feladata előtt áll, és egyáltalán nem biztos benne, hogy sikeres lesz. 2011 tavaszán az MLSZ egy 45 oldalas stratégiai tervezetet hozott nyilvánosságra, amelyben konkrét célkitűzéseket fogalmaztak meg a következő évekre.

Embedly Powered

via Origo
Grassroots és profi futball – egy hatékony modell bemutatásaA múlt heti, oslói UEFA Grassroots-konferencián bemutatták a norvég Molde FK elképesztően hatékony egyesületi struktúráját. A klubon belül a profi futball mellett hangsúlyosan jelen van a Grassroots-labdarúgás is, és e két ágazat kölcsönösen erősíti egymást.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.04.19.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close