Sportszemle — 2013/04/19 at 06:30

Sportszemle 2013.04.19.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ladányi: A szurkolóink belehajszoltak minket az őrületbeLadányi Balázs szerint javarészt szurkolóinak köszönheti a magyar jégkorong-válogatott, hogy szerda este 2-1-re legyőzte az előzetesen sokkal esélyesebbnek ítélt kazah csapatot a budapesti divízió I/A-s világbajnokságon. A szurkolók is kitettek magukért a kazahok elleni meccsen és előtte (Fotó: Mirkó István) A szezon közben Fehérvárról az olaszországi Bolzanóba igazolt csatár csütörtök reggel az MTI-nek elmondta: a csapat egyszerűen nem tudott „leülni” a dél-koreaiaktól elszenvedett hétfői fájó vereség után.

Embedly Powered

Gyulay: a Hungaroring rendezvényközpont is legyenA Hungaroring évi 210-220 napos hasznosítását jónak véli Gyulay Zsolt, a létesítményt üzemeltető zrt. elnök-vezérigazgatója. “Arra törekszünk, hogy a Hungaroring ne csak egy Forma-1-es pálya legyen, hanem olyan rendezvényközpont, amelyben cégek, magánemberek megtalálják a számításukat, s a cégek odavonzzák a partnereiket, például csapatépítő tréningekre” – fogalmazott a Hungaroring Sport Zrt.

Embedly Powered

Ki ez a borostás őrült? – Jürgen Klopp portéjaA Bajnokok Ligájában négy olyan csapat jutott be az elődöntőbe, amely korábban már megnyerte a trófeát, közülük legrégebben a Borussia ért fel a csúcsra. A Dortmund az 1997-es siker után még az anyagi csőd szélére került, és hogy most megint Európa legjobb csapatai között jegyzik, abban kulcsszerepe van Kloppnak.

Embedly Powered

via Origo

Overdose testvére is karrierre készülA magyar csodaló, Overdose testvére is magyar színekben fog futni. Ennek lehetősége azzal teremtődött meg, hogy – amint arról a PannoniaOverdose.hu beszámolt csütörtökön az MTI-nek – Overdose tulajdonosa, Mikóczy Zoltán megvásárolta az egyelőre név nélküli lovat. Érdekesség, hogy a vétel az angliai Newmarketben abban az árverési csarnokban történt, ahol annak idején Overdose-hoz is hozzájutott Mikóczy.

Embedly Powered

via Hvg

Cigányozás: George F. Hemingway kemény lépésre készülA Budapest Honvéd tulajdonosa kész lezárni a stadionban az ultrák kedvenc álló szektorát, a Kispest-szektort. George F. Hemingway, a labdarúgó OTP Bank Ligában hatodik Budapest Honvéd tulajdonosa a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának szerdai büntetése nyomán kilátásába helyezte, hogy bezárják az álló, úgynevezett Kispest-szektort a Bozsik Stadionban.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Hajrá Veszprém, gyerünk!

Mint ismert, az első számú magyar férfi kézilabdacsapat élete egyik legnagyobb csatája előtt áll az EHF Velux Bajnokok Ligájában. Az...

Close