Sportszemle — 2013/04/18 at 07:25

Sportszemle 2013.04.18.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Evani gratulált Mészölynek: 16 év után kapott ötöt olasz válogatottA jövő évi hazai rendezésű Eb-re készülő U18-as válogatott múlt héten alaposan megleckéztette az olasz korosztályos válogatottat. A mieink kiváló játékkal 5-2-re győzték le felkészülési meccsen az olasz válogatottat, a siker értékét növeli, hogy Olaszország válogatottjai még korosztályos szinten sem kaptak öt gólt egyetlen meccs alatt az elmúlt 15 évben.

Embedly Powered

Jobban fel kell készíteni az F1 újoncaitHarmadik futamán először esett ki a Forma-1-ben a Sauber újonca, Esteban Gutierrez, a Kínai Nagydíjon. Persze rögtön emlékezetesre sikerült: Adrian Sutil Force Indiáját trafálta telibe hátulról, amikor elfékezte magát az egyik hajtűnél. A Sauber jobb első kereke letört, a Force India szárnya elferdült.

Embedly Powered

Európa legjobb női pólósai mérkőznek EgerbenA jövő hét végén, pénteken és szombaton Európa négy legjobb női vízilabdacsapata Egerben küzd meg a Bajnokok Kupája trófeáért. Amint az az esemény szerdai sajtótájékoztatóján elhangzott: a hevesi főváros több mint 100 éves pólós történetének legrangosabb eseménye lesz e torna, amelyen az orosz, a görög és a spanyol bajnok mellett a házigazda magyar bajnoki címvédő ZF-Eger csapata száll vízbe a Bitskey-uszodában.

Embedly Powered

Szalay Miklós: „Első futballcipőmet Kubalától kaptam!”Korának kimagasló jobbfedezete. 1968-ban tagja az olimpiát nyert labdarúgó csapatnak. Sikeres pályafutásának sérülések és egy krónikus vesegyulladás vetett véget. Kezdetben aktív részese volt a salgótarjáni sportéletnek, de később teljesen kiábrándult. Hogy miért, azt az alábbi interjúban elmeséli. Szalay Miklóssal a FourFourTwo beszélgetett a salgótarjáni Godó Cukrászdában.

Embedly Powered

Dobor Dezső AIPS-elnökségi tag maradtNemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) 76. kongresszusán a 104 ország képviseletében szavazó küldöttek megerősítették elnöki tisztségében az ellenjelölt nélkül indult olasz Gianni Merlót, az elnökség tagjaként pedig újraválasztották Dobor Dezsőt.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A franciák 2016-os revolúciója

„Csak 15 éve volt, de óriási a különbség 1998 és napjaink között. Nem építjük a stadionjainkat ugyanúgy.” 2016-ban Franciaországban labdarúgó...

Close