Sportszemle — 2013/04/17 at 06:30

Sportszemle 2013.04.17.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A PL után az oroszok és a törökök szórják a legtöbb pénztImmár másodszor publikálta éves nemzetközi átigazolási jelentését a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hivatalos átigazolási rendszerét (Transfer Matching System, TMS) készítő szolgáltató. A 2012-es jelentés kizárólag a különböző szövetségek közötti (tehát országok közti) átigazolásokkal foglalkozik, a belföldi piacokkal nem. A klubok kevesebbet költenek, a pénzt továbbra is gálánsan szóró Premier League-csapatok mögött feltűntek az „újgazdagok.”

Embedly Powered

Karjaiban mentett sérülteket az ex-NFL-esA robbantások miatt halálos áldozatokat is követelő hétfői Boston Maratonon egy háromszoros Super Bowl-győztes korábbi amerikaifutballista, Joe Andruzzi is segített a mentésben. A 37 éves férfi 2007-ben legyőzte rákbetegségét, majd létrehozta saját alapítványát, melynek színeiben többen is részt vettek a futáson, hogy a rákbetegeknek gyűjtsenek adományokat.

Embedly Powered

Messi és barátai a világ ellenNagyon komoly mezőny jött össze arra a nyári barátságos meccsre, amelyen Lionel Messi és barátai lépnek pályára egy, a világ számos pontjáról verbuvált gálacsapat ellen. Messi csapatában honfitársai közül Javier Mascherano, Emiliano Insua, Ricky Alvarez, Martin Demichelis, Pablo Aimar és Sergio Agüero is ott lesz a meccsen.

Embedly Powered

via Origo

Hihetetlen: a győriek diszkriminálják szurkolóik egy részétNem segíthet a rokon, ismerős sem. Utazni kell a jegyért. Április 24-től csak személyesen és csak készpénzért lehet jegyet venni a kézi BL-döntőre. XXI. század. Őrület. Az Európai Kézilabda Szövetség kedd délelőtt 11 órakor Bécsben tartotta meg a sorsolást, amelyen eldőlt, hogy a döntő első mérkőzésére május 4-én vagy 5-én Norvégiában kerül sor.

Embedly Powered

via Hir24

Rapport: Laurent Fressinet felkéréseZajlik az élet Rappord Richárd háza táján: a francia 2706 Élő-pontos nagymester, Laurent Fressinet felkérte Ricsit, segítsen neki az Aljechin Emlékversenyen.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

24 millió eurós mezszponzor a Real Madridnál

A világ egyik legismertebb klubja április 30-án a Fly Emirates légitársasággal ír alá négy évre szóló hivatalos mezszponzori megállapodást.

Close