Sportszemle — 2013/04/16 at 06:30

Sportszemle 2013.04.16.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A Fradit most Abramovicsnak sem adnák elKubatov Gábor szerint az Ferencvároshoz nem passzol a magántulajdon, se hazai, se külföldi befektetővel sem működött jól a klub. Az FTC elnöke a Fradi játékospolitikájáról úgy nyilatkozott, tehetséges, de rosszul menedzselt, kisiklott pályafutású focistákat gyűjtenek össze, akiket a siker hozhat egyenesbe. “Nemcsak külföldi, de magyar befektetők és tulajdonosok is voltak, de nem működött.”

Embedly Powered

via Origo
Gyulay nem hiszi, hogy át kell rajzolni a HungaroringetGyulay Zsolt szerint nem valószínű, hogy át kell építeni a Hungaroring nyomvonalát annak érdekében, hogy a mogyoródi pálya 2016 után is Forma-1-es futamoknak adhasson otthont. A 2012-es évet 9,6 millió forint nyereséggel záró Hungaroring Sport Zrt.

Embedly Powered

Gáláns szponzort találtak a magyar olimpikonoknakArany fokozatú támogatóként komplex utazási szolgáltatást nyújt a Magyar Olimpiai Bizottságnak (MOB) a Tensi annak a szerződésnek a keretében, amelyet hétfőn írt alá Szabó Bence, a MOB főtitkára és Boros József, az utazási iroda ügyvezető igazgatója.

Embedly Powered

via Hvg
Büntetőölő kapusaink elárulják a titkotMikler Roland a Horvátország elleni első Európa-bajnoki selejtezőn végig parádésan védett, többek között az első három hétméterest is kifogta. “Nem is értettem, hogy miért állt oda Zlatko Horvat a második büntetőhöz is azok után, hogy már az első hetesét kivédtem” – mondta az [origo]-nak Mikler, aki szerint kulcsfontosságú egy meccsen, ha valaki az első büntetőt kihagyja.

Embedly Powered

via Origo
Az FTC sportszerű felajánlása a GyőrnekAz FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapata felajánlotta, hogy a Bajnokok Ligája fináléjába jutott Győri Audi ETO KC határozza meg a magyar NB I döntőjének időpontjait és a helyszínek sorrendjét. A fővárosi klub honlapján jelezte hétfőn, hogy ezzel kíván hozzájárulni a győriek nemzetközi kupasikeréhez.

Embedly Powered

Ilyen névvel jól meg lehet edződniA Máramarosszigeten született Gyagya Attila Romániában nőtt fel, és amíg át nem jött a határon, nem is sejtette, hogy a neve hallatán szinte mindenkinek mosolyra áll majd a szája. “Az első utazásom alkalmával a vámos megnézte az útlevelet, láttam, hogy csodálkozik, és ekkor még nem sejtettem, hogy ez egy intő jel.

Embedly Powered

via Origo

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

NFL: kamerákat az öltözőkbe a szurkolói élmény növelésére

Az NFL módosította a stadionokra vonatkozó szabályozásokat annak érdekében, hogy növelni tudják a szurkolók meccsnapi élményét.

Close