Sportszemle — 2013/04/15 at 06:30

Sportszemle 2013.04.15.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Újabb kampányt indít a Ferencváros„Megtesszük a második lépést. Csak a labdarúgócsapatunknál öt vallás van jelen a nagyjából tucatnyi nemzetiségű játékosaink révén. Ha ez nem téma az öltözőben és az edzésen, akkor a lelátón se legyen az” – mondta a klub pénteki sajtótájékoztatóján Kubatov Gábor elnök. A kezdeményezéshez Mutassunk példát! címmel egy videó is készült.

Embedly Powered

via Mno

Történelmi magyar hokisiker Új-ZélandonA magyar női jégkorong-válogatott legyőzte Olaszországot, ezzel megnyerte a divízió II-es világbajnokság A csoportját. Jövőre egy osztállyal feljebb szerepelnek majd a lányok. Egyszerű volt a matek a meccs előtt: amennyiben a rendes játékidőben verjük az olaszokat, úgy a csapat feljut a divízió I/B-be. Abba a magasságba, ahol ez a válogatott még sosem járt.

Embedly Powered

via Hir24

Berkiék elutaztak MoszkvábaElutazott a moszkvai tornász Európa-bajnokságra a Berki Krisztián, Hidvégi Vid, Rácz Attila, Tálas Bence összeállítású magyar férfi tornász válogatott.

Embedly Powered

Adorján: Nem egy gólért figyelnek fel rámA most 20 éves Adorján Krisztián 2009 óta játszik a Livepool utánpótlás-csapatában, a szezonban már kilenc gólt szerzett az U21-es Premier League-ben. A legutóbbit az Arsenal felnőtt csapatában is szereplő Wojtech Szczesnynek emelte, amiről még az angol sajtó is áradozott. „Nem hiszem, hogy egy gól miatt figyelhetnek fel rám többen, de nagyon örülök, hogy sikerült gólt lőnöm, ráadásul ilyen szépet.

Embedly Powered

MK-döntő: Veszprém-SzegedAz MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata címét megvédve huszonkettedszer hódította el a Magyar Kupát, miután a döntőben 36-30-ra nyert a Pick Szeged ellen. Vadkerti Attila kevés sikerrel küzdött a Renato Sulic és Nagy László vezette Veszprém ellen (Fotók: Török Attila) A finálé első két gólját a Veszprém szerezte, ám ezután kisebb hullámvölgybe került.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportolók online jelenléte

Honlap vagy Facebook oldal? Melyikkel érdemes foglalkoznia egy sportolónak, ha szeretne elérhető lenni az online médiában a szurkolók, a szponzorok...

Close