Sportszemle — 2013/04/11 at 06:30

Sportszemle 2013.04.11.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Zseniális darázs a tribün fölött a BVB-nélA Málaga elleni BL-negyeddöntőben megint nagyot dobtak a Südtribüne drukkerei. A hagyományosan a hazai B-középnek helyet adó déli lelátó egy látványos élőképpel várta a bevonuló csapatokat a BVB-Malagán. A háttérben a Bajnokok Ligája trófeájának sziluettje látszódott, amely elé egy, távcsővel a kupát kereső emberfejet húztak fel. A pláne, hogy messziről az egész együtt egy nagy darázsnak tűnt.

Embedly Powered

Száz zakó sem töri le a táncoló bokszolótEgy héttel az után, hogy Erdei Zsolt először kapott ki a profik között, egy másik magyar bokszoló, Balogh Gábor a századik vereségét szenvedte el 1998-ban kezdődött hivatásos pályafutása során. A Rokkónak becézett, nagyközépsúlyú bunyós fölényesen tartja a magyar meccsrekordot, már 107 összecsapás van a háta mögött.

Embedly Powered

via Origo

Rossi: Öt-hat NB I-es csapat beférne a Serie B-beMarco Rossi, a Bp. Honvéd vezetőedzője szerint a legjobb öt-hat NB I-es klubnak nem lennének gondjai az olasz másodosztályban, míg a többi csapat az alsóbb ligák szintjén van. Az olasz szakembernek annak idején döntenie kellett, hogy munkát vagy országot vált – utóbbi mellett döntött.

Embedly Powered

Száznegyven brigást várnak Magyarország legjelentősebb országúti versenyéreTizenöt ország 25 csapatának 140 versenyzőjét várják a július 20-21-i Central European Tour kerékpárversenyre. A szervezők szerdán jelentették be, hogy az első napon Szerencsről Miskolcra teker a mezőny, a táv 201 km. Másnap Isaszegen lesz a rajt, és Budapesten, a pesti rakparton lesz a befutó.

Embedly Powered

A focisták nem gyászolják ThatchertNem csak volt futballistára, vagy a résztvevő csapatok valamelyikéhez köthető személyre emlékezhetnek a focimeccsek előtti gyászszünetekben, ennek ellenére sem a Premier League, sem az FA nem kezdeményezte, hogy a Manchester United-Manchester City bajnoki rangadó egyperces csenddel kezdődjön, pedig a modernkori angol történelem egyik kiemelkedő alakja, a volt miniszterelnök, Lady Margaret Thatcher halt meg azon a napon.

Embedly Powered

via Origo

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Meddig marad a TV az úr?

Újabb állomásához érkezett a féléves rendszerességgel jelentkező Sportmarketing Újragondolva Meetup, ahol neves szakemberek részvételével a sport és a média kapcsolata...

Close