Sportmarketing, többféle sportág — 2013/04/10 at 06:50

Meddig marad a TV az úr?

by

Újabb állomásához érkezett a féléves rendszerességgel jelentkező Sportmarketing Újragondolva Meetup, ahol neves szakemberek részvételével a sport és a média kapcsolata kerül elemzésre.

Május 3-án ötödször kerül megrendezésre a Sportmarketing Újragondolva Meetup. A mini-jubileum alkalmából különleges programokra és rendhagyó helyszínre számíthatnak az érdeklődők, ugyanis az eseményt az országos érdekeltségű Sport Expo első napján tartjuk. A meetup szakmai eseményei a Hungexpo 25-ös épületében zajlanak majd, de összhangban a Sport Expo központi helyszínének számító A pavilon változatos programjaival.

meetup_fb_event

A meetup során a sport és a média kapcsolatát járjuk körül a különböző érintettek – sport szervezetek, brandek, média – bevonásával. A sportvezetők, sportmarketingesek, sportolók,  valamint a vállalati szféra marketingesei  és ügynökségek érdeklődésére számot tartó eseményen többek között Sztancsik Tamás (az MLSZ kommunikációs és marketing referense), Zandler Gábor (az AON vezető értékesítője), a DIGI Sport képviselője, valamint a Ringier/Nemzeti Sport előadója fejtik ki véleményüket a témában.

„A sport és a média összefonódása hagyományosan szorosnak nevezhető. Ráadásul a felgyorsult technikai fejlődésnek köszönhetően egyre sokrétűbb és interaktívabb ez a kapcsolat. Gondolva a változatos közösségi média felületekre vagy az online streamekre, a közeljövőben komoly változások is elképzelhetőek a klasszikusnak nevezett tartalomközvetítési modellekben” – nyilatkozta Zsédely Péter a rendezvény főszervezője.

Sportmarketing Újragondolva Meetup

Az érdeklődők harmadik éve változatlan jegyáron vehetnek részt a rendezvényen, ráadásul a meetup belépőjével ezúttal a Sport Expo is látogatható. A korán regisztrálók, április 12-ig Early Bird kedvezményre jogosultak, a diákok pedig, a korábbi alkalmakhoz hasonlóan, fél áron válthatnak jegyet.

További részletek, jegyinformáció, regisztráció: sportsmarketing.hu/meetup

KORÁBBI MEETUPOK

A korábbi Sportmarketing Újragondolva Meetupok beszámolói, képei, valamint a DIGI Sport Reggeli Start műsorában lement beszélgetések megtekinthetők az alábbi linkeken:

Sportban az Üzlet – Sportmarketing Újragondolva Meetup, 2012.11.28., Mu Színház
Az olimpia marketing szemmel – Sportmarketing Újragondolva Meetup 2012.05.17., Mu Színház
SportPR/Sport branding – Sportmarketing Újragondolva Meetup 2011.11.10., Mu Színház
A sport online/mobil marketing vonatkozásai – Sportmarketing Újragondolva Meetup 2011.05.26., Fogasház

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.04.10.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close