kézilabda, rövidhír, Sportszponzoráció — 2013/04/09 at 11:15

Új megállapodást kötött az MKB Veszprém KC

by

Az MKB Veszprém KC kézilabda csapata komoly megmérettetés előtt áll a Velux EHF kézilabda Bajnokok Ligájában. A bakonyiak a Final Fourba kerülésért játszanak majd.

Európa legjobb nyolc csapata között lenni, minden együttes számára már komoly presztízsnek minősül, s ez a férfi kézilabdában még nagyobb rangot jelent, hiszen igen erős a Bajnokok Ligája mezőnye. A Velux névszponzorációja alatt futó versenysorozatban a veszprémiek számára az egyik, ha nem a legnehezebb lépcsőfok következik. Bejutni a legjobb 4 közé, és ott lenni a júniusi döntőben, a kölni Lanxess Arénában. Azonban ehhez a bravúrhoz a világválogatottat, a legjobb csapatnak tartott THW Kielt kellene legyőzni. Nagy falat, amit meg kell rágni!

Magyarország első számú férfi kézilabda csapatának komoly támogatásra lesz szüksége, mind a szurkolók, mind a szponzorok részéről. Ennek tükrében, a klub egy új megállapodást kötött a napokban a DIGI Kft-vel, melynek értelmében a vállalat logója szerepelni fog a veszprémiek mezén.

A kontraktus célja, amelyben a DIGI Kft-nek a kézilabda iránti elkötelezettsége még nagyobb teret nyer, hogy az MKB Veszprém KC ismertségét és nemzetközi versenyképességét növelje. Ennek keretei között a cég minden rendelkezésére álló eszközzel segíteni kívánja a csapat Bajnokok Ligája menetelését. A megállapodás a 2012-13-as szezon hátralévő időszakára szól, de a felek már megkezdték a tárgyalásokat a lehetséges hosszú távú együttműködésről is.

A DIGI Kft. által működtetett DIGI Sport csatorna természetesen kiemelten kezeli a csapat Kiel elleni BL-negyeddöntőit, s a tervek szerint az idegenbeli mérkőzésről helyszíni tudósítással emeli majd a közvetítés színvonalát. Azonban ennek ellenére is csupán meghatározott nézőszámhoz jut majd el a közvetítés, a csatorna lefedettségéből adódóan, így számos rajongó marad le a mérkőzésekről.

Az első negyeddöntőt Kielben játsszák április 21-én, 17.15-kor, míg a visszavágóra a Veszprém Arénában kerül sor április 27-én 16 órakor.

Forrás: mkbveszprem.eu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.04.09.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close