Sportszemle — 2013/04/09 at 06:30

Sportszemle 2013.04.09.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A kéziszövetség sajnálja Görbicz mezének megtaposásátA Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) hétfőn közölte: sajnálattal értesült arról, hogy „az Oltchim Valcea-Győri Audi ETO női Bajnokok Ligája-elődöntőt megelőzően provokatív, sértő, hangulatkeltő tudósítások jelentek meg a román sajtóban Görbicz Anitával, az Audi ETO és a magyar válogatott csapatkapitányával kapcsolatban”.

Embedly Powered

Vagy lélegzel, vagy kanyarodsz“Csak még egy kört ne!” – rimánkodott magában a fiatal Michael Schumacher, amikor 1991 nyarán, röviddel ma már sporttörténeti jelentőségű bemutatkozása előtt először ült Forma-1-es autóban. A vezetés technikai része jól ment neki, ám hiába edződött az F3-ban és a C-csoportban, a brutális erőhatásokra nem volt felkészülve.

Embedly Powered

Két kategóriával ugrott feljebb a MOBA jövőben aranyfokozatú támogatóként segíti a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) munkáját az Audi. Borkai Zsolt, a MOB elnöke az egyik új autó “üléstesztje” közben Az elmúlt négy évben a magyar Suzuki támogatását élvezte az olimpiai bizottság, így most autós szaknyelven kijelenthető, legalább egy, de inkább két kategóriát ugrott feljebb a MOB.

Embedly Powered

via Hir24

Nézd, ott a kicsi bácsi és a nagy néni!Január 12-e és március 10-e között óriási közönségsikert aratott a magyar cirkuszcsillagok műsora, amelyet a Fővárosi Nagycirkuszban közel ötvenezren láttak. A napjaink legkiválóbb magyar artistáit felvonultató gála szereplői között ott volt az egykor ünnepelt kosaras, Németh Ágnes is, aki férje, Dittmár Roland oldalán egy komikus jelenet főszereplőjeként nevettetett kicsiket és nagyokat.

Embedly Powered

via Origo

Borkai: 15 és 20 milliárd között lesz a 16 sportág állami támogatásaA Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke többek között erről beszélt a Digi Sport tévécsatorna hétfői, Reggeli start című műsorában. „A 15 milliárd csak egy irányszám volt, inkább azt mondanám, hogy a végső összeg nem sokkal, de e fölött lesz” – jelentette ki az elnök, majd később úgy pontosított, hogy mindent egybevetve 15 és 20 milliárd közötti összeget kapnak ebben az évben a kiemelt sportágak.

Embedly Powered

via Mno

Eladja edzőközpontja névhasználati jogát az MUEladja edzőközpontja névhasználati jogát a Manchester United. A futballklub sajtóinformációk szerint 184 és 230 millió euró közötti összeghez jut az üzlettel. Új nevet kap a United edzőközpontja Az angol Premier League listavezetője hétfőn közölte: a centrum július 1-től nyolc éven át az Aon nevet viseli majd.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A mi felelősségünk

A történet régebbi, de a mondanivaló nagyon is aktuális: gondolatok a sportmenedzserek feladatáról és felelősségéről.

Close