Sportszemle — 2013/04/08 at 06:30

Sportszemle 2013.04.08.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Fazekas Róbert megnyerhette volna az olimpiátAmerikai lapértesülés szerint Fazekas Róbert és edzője, Annus Adrián beperelte a táplálékkiegészítők gyártásával foglalkozó kanadai MVP Biotech vállalatot, amelyen a diszkoszvető londoni olimpiai szereplését kérik számon. A doppingvétség miatt a 2012-es londoni olimpia előtt eltiltott magyar diszkoszvető azzal vádolja a céget, hogy az általa gyártott táplálékkiegészítőben tiltott szert alkalmazott, és ezt nem jelezte a termék csomagolásán – írja az amerikai Buffalo Newsra hivatkozva az NSO.hu.

Embedly Powered

via Origo

Ekkora zászló még nem volt futballmeccsenEkkora zászló még nem volt futballmeccsen – A Nacional szurkolói másfél évig dolgoztak a 600 méteres zászlón, most végre megmutatták.

Embedly Powered

Martín: Hiba volna azt hinnünk, hogy máris döntősök vagyunk„Nagy hiba volna azt hinnünk, hogy máris döntősök vagyunk” – mondta Ambros Martín, a Győri ETO női kézilabdacsapatának vezetőedzője a Valcea vendégeként a Bajnokok Ligája elődöntőjében megszerzett kétgólos előny tudatában. A játékosok szerint a 24-22-es sikerből erőt lehet meríteni a csütörtöki visszavágóra, s az, hogy csupán két gól a különbség, biztosan nem kényelmesíti el a csapatot a veszprémi ütközet előtt.

Embedly Powered

Sokkolta a negyedosztály a száműzött RangerstKét héttel ezelőtt, március 23-án közel 45 ezer szurkoló ment ki a Rangers stadionjába, az Ibrox Parkba abban a reményben, hogy sima győzelemnek örülhet, azonban kedvenceik csak gól nélküli döntetlent játszottak a Stirling Albionnal. Mindez azt jelentette, hogy a glasgow-iaknak még egy hetet kellett várniuk arra, hogy bajnoki címnek örülhessenek, ráadásul ez az aranyérem csak a negyedosztály legjobbjának jár.

Embedly Powered

via Origo

Básti: Mi jobban akartuk a sikert, mint a mostaniak!Básti István a hatvanas-hetvenes évek egyik legnagyobbra tartott labdarúgója. Magyar utánpótlás és B-válogatott, az 1968-as mexikói olimpiáról aranyéremmel tért haza. Négy évvel később tagja volt a 72-es müncheni olimpiára utazó csapatnak is. Sorban álltak érte az élvonalbeli klubok (többek között a Fradi és a Honvéd is), de ő kitartott a salgótarjáni bányászegyesületnél.

Embedly Powered

Hazugság miatt tört ketté a karrierjeBrian Banks középiskolásként sztárjátékos volt Kaliforniában, már elígérkezett a nagy hagyományokkal rendelkező USC Trojans egyetemi csapathoz, amikor egy tizenöt éves lány, akit évek óta ismert, nemi erőszakkal vádolta meg. Tizenegy év után kiderült, hamisan. Most élete lehetőségét kapta meg.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2013.04.05.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close