Sportszemle — 2013/04/05 at 06:30

Sportszemle 2013.04.05.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


388 millió eurós éves veszteséget termeltek a Serie A-s klubokAz előző, 2011-2012-es szezonban összesen 388 millió euró veszteséget termeltek az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalának klubjai – derül ki a PricewaterhouseCoopers (PwC) nemzetközi tanácsadó cég nemrégiben nyilvánosságra hozott jelentéséből. Összehasonlításképpen: egy évvel korábban, a 2010-2011-es idényben ez az összeg 430 millió euróra rúgott.

Embedly Powered

5000 méteren bringával a hátadon fulladozolA nepáli Yak Attack legalább annyira jótékonysági küldetés, mint egy többezer méteres magasságba felvitt extrém hegyikerékpáros-verseny. Az angol szervezésű nonprofit esemény egyik célja, hogy lehetőséget teremtsen a helyi nepáli bringások számára nemzetközi versenyen való részvételre, az indulók pedig támogatni akarják őket, hogy eljussanak a riói olimpiára.

Embedly Powered

Nem hazajöttem, el sem mentem – Janics Natasa edzésbe állt Győrben“Nem hazajöttem, el sem mentem” – mondta a szerbiai kitérőről Janics Natasa, aki első napját töltötte új klubjánál, a Győri Vízi Sport Egyesületnél. “Korábban sokat eveztem Győrben, sok barátom van itt, máris látom, hogy jól fogom magam érezni.” A háromszoros olimpiai bajnok szakadó esőben végezte délutáni edzését, ennek ellenére három tévéstáb kérdéseire is válaszolt a vízre szállás előtt.

Embedly Powered

via Origo
Telesport.hu – Úszó-vb 2021: itt a pályázati dalMár dala is van a Magyar Úszó Szövetség által megpályázott úszó-világbajnokságnak. 2021-ben Budapest rendezné a világbajnokságot. Orbán Viktor miniszterelnök – Simicskó István sportot felügyelő államtitkár és Gyárfás Tamás, a Magyar Úszó Szövetség elnöke társaságában – a múlt héten a Parlamentben átadta Cornel Marculescunak, a Nemzetközi Úszó Szövetség ügyvezető igazgatójának a 2021.

Embedly Powered

Viharos közgyűlés az asztaliteniszezőknélSzoros küzdelemben Nátrán Rolandot, a Magyar Export-Import Bank Zrt. és a Magyar Exporthitel Biztosító Zrt. 33 éves vezérigazgatóját választották a Magyar Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) elnökévé a szervezet csütörtöki tisztújító, egyben évi rendes közgyűlésén.

Embedly Powered

ujsagok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A GoalControl technológiának szavazott bizalmat a FIFA

A FIFA döntése értelmében a GoalControl elnevezésű német gólbíró technológiát használják az idei brazíliai Konföderációs Kupán. Ha a rendszer jól...

Close